.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 10:48

Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. - Παραίτηση του αντιπροέδρου Ανδρέα Χατζηδάκη με αιχμές

Ο Ανδρέας Χατζηδάκης ανακοινώνει την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπροέδρου και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΟΤΟΕ, με μια επιστολή προς την Ομοσπονδία και τον ειδικό Τύπο.

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Χατζηδάκη αυτούσια, όπως μας εστάλη στο email του Bikeit.

Παραμένοντας απόλυτα σταθερός στις αρχές μου και τις θέσεις μου, για λόγους αξιοπιστίας και τάξης, με την επιστολή αυτή υποβάλω την παραίτηση μου τόσο από την θέση του Αντιπροέδρου αλλά και από το διοικητικό συμβούλιο της ΑΜΟΤΟΕ με άμεση ισχύ.

Στους 21 μήνες πού βρίσκομαι στο Δ.Σ. της ΑΜΟΤΟΕ, μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι τα θέματα οικονομικής διαχείρισης και κυρίως του ελέγχου της, καλύπτονται από ένα πέπλο μυστικοπάθειας. Η μεγάλη μου διαφωνία είναι ότι στην γενική συνέλευση με θέμα τον οικονομικό απολογισμό του 2021, εγκρίθηκε η Οικονομική έκθεση που είχε συντάξει η μειοψηφία της εξελεγκτικής επιτροπής χωρίς να έχει ελέγξει ούτε μία απόδειξη ή απόφαση Δ.Σ. για οικονομικά θέματα, ενώ δεν εγκρίθηκε η έκθεση της πλειοψηφίας της εξελεγκτικής επιτροπής που ζήτησε να γίνει ένας πλήρης οικονομικός έλεγχος. Δυστυχώς, δεν έχω λόγους να πιστεύω ότι η τακτική αυτή θα αλλάξει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να συμμετέχω σε ένα διοικητικό συμβούλιο Ομοσπονδίας, στο οποίο δεν υπάρχει οικονομικός έλεγχος από τα αρμόδια όργανα που ορίζει το καταστατικό και ο νόμος.

Με εκτίμηση,

Χατζηδάκης Ανδρέας

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon