.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012 14:51

1o Σιρκουί ΦΙΛΠΑ

 

 

 

Αναβίωση στο Τατόϊ!

 

 


 Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε για ένα ιστορικό γεγονός που θα δούμε και θα συμμετάσχουμε μετά από πάρα πολλά χρόνια, πρόκειται για την αναβίωση του Σίρκουϊ Τατοϊου για κλασσικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.  Η διεκδίκηση και ανάληψη της συνολικής οργάνωσης ήταν μια πρωτοβουλία της ΦΙΛΠΑ η οποία αναγνωρίζοντας της σημαντικότητα της Λέσχης μας, μας ανέθεσε τον συντονισμό των εκδηλώσεων των μοτοσυκλετών.

Στο Σίρκουϊ θα συμμετάσχουν λοιπόν αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες όπως γινόταν παλιά και μάλιστα σε επιμέρους κατηγορίες δηλαδή αυτοκίνητα των κατηγοριών α) Super Classic και β) Regularity και βεβαίως μοτοσυκλέτες κατηγορίας α) Super Classic και β) Regularity.

Ήδη το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και δυστυχώς δεν θα μπορέσουν να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις συμμετοχών, υπάρχει όριο για 60 μοτοσυκλέτες (συμπεριλαμβανομένων των καθαρόαιμων εποχής που θα είναι βεβαίως παρούσες) οπότε μπορεί να τεθεί και διαδικασία επιλογής.

Γενικός και ειδικός κανονισμός ετοιμάζονται, ετοιμαστείτε και εσείς κρατώντας από σήμερα την ημερομηνία που θα είναι 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2012 (η ετήσια συγκέντρωσή μας μαζί με τις Μελωδικές μετατίθενται για 14-15-16 Σεπτεμβρίου).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012 14:55

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon