.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012 14:43

Hard Motocross & Rock Live 2012

 

 

Στο Αίγιο, 28-29 Ιουλίου

 

 



 
Η ΠΑναιγιάλειος ΛΕσχη ΜΟΤοσυκλετιστών, πιστή στο καλοκαιρινό ραντεβού της σας καλεί στο «HARD MOTOCROSS & ROCK LIVE»!! Το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουλίου, η πόλη του Αιγίου θα φιλοξενήσει την μοναδική εκδήλωση και όλα τα μέλη της λέσχης ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ. βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασίας.

Οι αγώνες θα έχουν τη μορφή προκριματικών, ημιτελικών και ενός μεγάλου τελικού που θα ανακηρύξει τον νικητή των νικητών!, ενώ θα υπάρχει και κατάταξη ανά κατηγορία. Επομένως θα δοθεί η ευκαιρία σ’ όλους τους αθλητές, κάθε ηλικίας (8-88 ετών) και με κάθε είδος μοτοσυκλέτας (θα συμμετάσχουν και 4τροχα Quads) να συμμετάσχουν σε πολλά και διαφορετικά σκέλη.
Όσοι παρευρεθούν – αγωνιζόμενοι & θεατές- θα μπορούν να συνδυάσουν τη διήμερη αυτή απόδραση τους με μπάνιο και διασκέδαση στις υπέροχες παραλίες της περιοχής μας, όπως και live συναυλία το βράδυ του Σαββάτου στο χώρο της πίστας! Ο ειδικός κανονισμός θα ανακοινωθεί εντός των ημερών!
 
ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Στην Πίστα Motocross «Κρίνος» της ΠΑΛΕΜΟΤ μπορείτε να φτάσετε εύκολα αφού μπείτε στην είσοδο για ΑΙΓΙΟ, ακολουθώντας την πορεία της Παλαιάς Εθνικής Αθηνών – Πατρών και συναντώντας πινακίδες για την εύρεση της πίστας.
 
ΘΕΑΤΕΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Ξενοδοχεία: «HOTEL TELLIS»τηλ:   2691028200 , «HOTEL THEMISTO» τηλ:   2691081990 , «HOTEL KANELLIS»τηλ:   2691072213  
 
Καλή διασκέδαση σε αθλητές υποστηρικτές και θεατές. Σας περιμένουμε!!!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012 14:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon