.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 15:26

Τζο Λαδά – Πρωταθλήτρια Ελλάδος SS300

[Δελτίο Τύπου]

Κι επίσημα πια έχω στα χέρια μου τον τίτλο της κατηγορίας SS300 για το πρωτάθλημα του 2021. Αν θεωρήσουμε πως η τύχη είναι η στιγμή που η σκληρή προετοιμασία συναντά την ευκαιρία τότε ναι, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό!

Οι αμέτρητες εργατοώρες του μηχανικού μου Μάκη Σιφναίου, να φέρουμε μια νέα μοτοσυκλέτα, εντελώς εκτός από αυτά που είχα συνηθίσει στην καριέρα μου στα 125 racing, στα μέτρα και τις δυνατότητές μου.

Η σκληρή, στοχευμένη, προσηλωμένη και πολλές φορές, επίπονη προετοιμασία στην ARP Racing Academy με τους προπονητές μου Χρήστο Φράγκο και Δημοσθένη Μαυρόπουλο.

Ήμουν έτοιμη, η ευκαιρία μού δόθηκε και την άρπαξα απ' τα μαλλιά!

Θέλω γι' άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου: Bikeit.gr, RiΑct Ιnsurance, Okio Sunglasses, xtr.gr (Μάριος Πέτρου, κατάστημα Αμπελοκήπων), Τζωρτζόπουλος Moto Fashion, Rise custom gear, eXTra products Τασούλης, SP Σπηλιώτης, Rho Foods.

Τις ηθικούς αρωγους μου: Άλμα Ζωής, για την τιμή που μού έκαναν να μού επιτρέψουν να βοηθήσω στη διάδοση του μηνύματος της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Τις φίλες μου Moto Femmes Hellas για την ηθική και πρακτική υποστήριξη, τη superfan μου @fivi_pilates και τον άντρα μου Βαγγέλη, που ήταν πιο πεπεισμένος από εμένα πως μπορώ να το κάνω!

Αφιερώνω τον τίτλο μου στην έτερη αδελφή μου, Αριστέα, μια μεγάλη μαχήτρια με την ευχή να βγαίνει πάντα νικήτρια!

Αφήνω το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, γεμάτη πια...
Θα τα λέμε συχνά στις πίστες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon