.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 14:04

MotoGP Shakedown Test – 130 φωτογραφίες από την Μαλαισία!

Ένα σούπερ φωτογραφικό αφιέρωμα από τις δοκιμές που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα στην Μαλαισία, με τη συμμετοχή μόνο των εργοστασίων με προνόμια (Aprilia), των δοκιμαστών και των Rookies.

Ο Maverick Vinales ήταν και πάλι αυτός που – δικαίως – παίρνει τον τίτλο του «Βασιλιά των Τεστ», αφού σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση με το τέλος των τριών ημερών στην Μαλαισία.

Τόσο ο χρόνος του Vinales, όσο και αυτός του ομόσταυλού του, Aleix Espargaro ήταν αρκετά καλοί. Ο πρώτος μάλιστα, ήταν ο μόνο που έσπασε το όριο του 1:59 και πλησίασε στα 6 δέκατα το απόλυτο ρεκόρ πίστας.

Από τους δοκιμαστές των εργοστασίων, ήταν ο Michele Pirro αυτός που ξεχώρισε, έχοντας σημειώσει τον 5ο καλύτερο χρόνο στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

Πάντως ο έμπειρος Ιταλός δοκιμαστής της Ducati, είδε «την πλάτη» δύο νεοφερμένων στη μεγάλη κατηγορία, του Raul Fernandez και του Marco Bezzecchi!

Ο πρώτος έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο και πήρε τον άτυπο τίτλο του καλύτερου Rookie στο Shakedown Test, ενώ ο δεύτερος έμεινε τελικά στην τέταρτη θέση.

Αναλυτικά τα συνδυασμένα αποτελέσματα των δοκιμών, μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Ακολουθεί ένα ΜΕΓΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ με 130 εικόνες από τους οδηγούς που βρέθηκαν στην Μαλαισία τις προηγούμενες ημέρες. Το επίσημο πρώτο τεστ της σεζόν ξεκινά στις 05 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 06 του μήνα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon