.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 10:02

Δήμητρα "Τζο" Λαδά - Πρωταθλήτρια Supersport300 2021!

Συγχαρητήρια από όλους μας στη Τζο Λαδά, που μετά από αποχή χρόνων από τα αγωνιστικά δρώμενα, κατάφερε επιστρέφοντας, όχι μόνο να ευαισθητοποιήσει τους πάντες για τον καρκίνο του μαστού -όπως ήταν και η αρχική της πρόθεση- αλλά και να κερδίσει τον τίτλο στην κατηγορία Supersport300 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2021!

Αντιγράφουμε από τον τοίχο της Τζο στο facebook:

"Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα: πρωταθλήτρια Supersport300!

Ούτε η ίδια πίστευα πως μπορώ να φτάσω ως εδώ, όμως είχα ανθρώπους δίπλα μου που το πίστεψαν και μού το μετέδωσαν.

Ο μηχανικός μου Μάκης Σιφναίος, ο άντρας μου Βαγγέλης, οι αδελφές μου @fivi_pilates και Αριστέα (για 'σένα όλα αυτά, ΟΛΑ! 💗).

Σήμερα γράψαμε ιστορία, η πρώτη γυναίκα που κερδίζει τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας... Ο δρόμος άνοιξε, κορίτσια δείτε ότι μπορείτε να καταφέρετε ΚΑΙ ΑΥΤΟ λοιπόν αν το θέλετε αρκετά!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Πίσω από αυτό το μοναδικό τίτλο βρίσκεται πολλή, ΠΟΛΛΗ δουλειά κι αφοσίωση.

Πολλή δουλειά πάνω στη μοτοσυκλέτα από το Μάκη και το Βαγγέλη, πολλή προπόνηση με το @cfragkos και το @dimosthenismavropoulos και πίστη από τους χορηγούς μου @riact_insurance, @okiosunglasses, @tzortzopoulos_moto_fashion, @bikeit_gr, @extraproducts.tasoulis, @xtr.gr (Μάριος Πέτρου), @sp_spiliotis_, @rho_foods, @risecustomgear και ατέλειωτη θετική ενέργεια από τις φίλες μου @moto_femmes_hellas 💗

Σας ευχαριστώ όλους και θα κλείσω με κάτι πού με οδηγεί σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου: They say dream big, I say dream BIGGER!

To the next one.

#jo77 #ss300champion2021 #ridelikeagirl #rideforacause #raceforthecure #fimwomeninmotorcycling #sifneos_bikeperformance"

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon