.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 13:20

Δήμητρα Λαδά – Η σκληρή δουλειά ανταμείβεται

[Δελτίο Τύπου]

Με μια δεύτερη και μια τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, στην κατηγορία Supersport300 και κατεβάζοντας το προσωπικό μου ρεκόρ με μοτοσυκλέτα SS300 4 ολόκληρα δευτερόλεπτα (έτη φωτός), είμαι πανευτυχής!

Η σημερινή μάχη για τη δεύτερη θέση με το συναθλητή μου, Παναγιώτη Κόκκινο, με έκανε καλύτερη οδηγό και μου έδωσε έναν αγώνα που θα τον θυμάμαι. Όπως και θα θυμάμαι πως απείχα από τον ταχύτερο γύρο της κατηγορίας μόλις 0.162sec!

Ο μηχανικός μου Μάκης Σιφναίος πίστεψε σε μένα από την αρχή και πιάσαμε το 1:10, όπως έλεγε κι εγώ μουρμούραγα. Κάτι ξέρει...

Μπορώ με ασφάλεια να πω πως είχαμε την ταχύτερη συμμετοχή στο #RaceForTheCure2021 στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού, μαζί με το @almazois και τις καταπληκτικές @moto_femmes_hellas

Ευχαριστώ τους χορηγούς μου:

@riact_insurance
@okiosunglasses
@xtr.gr (Μάριος Πέτρου, κατάστημα Αμπελοκήπων)
@extraproducts.tasoulis
@sp_spiliotis_
@tzortzopoulos_moto_fashion.

Τη @risecustomgear για τα τεχνικά ρούχα μέσα κι έξω από τη φόρμα μου, το περιοδικό μοτοσυκλέτας @bikeit_gr, την ελληνική εταιρία @rho_foods για τα energy snacks που δίνουν ενέργεια σε μένα και την ομάδα μου.

Την αδερφή μου @foivi_pilates και τις φίλες και τους φίλους μου που ήρθαν στους αγώνες να με δουν για την καλή τους ενέργεια, τον άντρα μου Βαγγέλη που έχει γίνει πρώτο μαστοράκι και μου έκανε δώρο γενεθλίων τις ροζ ζάντες για το R3 μου (όταν ξέρεις τι θέλει μια γυναίκα...💗), τους φίλους μου αγωνιζόμενους και τους θεατές που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Special thanks to @arp_academy.

Η σκληρή δουλειά ανταμείβεται.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon