.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 13:52

Στον αέρα το Dragster μετά την αναστολή αδειοδότησης για το Αγρίνιο από την Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

Mετά από το θανατηφόρο δυστύχημα στο Αγρίνιο, και μετά από 2 ακυρώσεις αγώνων στην πίστα του Αγρινίου, η Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. ανακοίνωσε πως αναστέλλει την αδειοδότηση για το συγκεκριμένο σωματείο, γεγονός που προσδίδει αβεβαιότητα στην ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster για το 2021.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.:

"Το ΔΣ της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε αποφάσισε, ότι λόγω των γεγονότων του προηγούμενου αγώνα αναφορικά με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από το σωματείο ΑΣΗ, αναστέλλει την αδειοδότηση των διοργανώσεων του εν λόγω σωματείου μέχρι την τελική απόφαση των Νομικών Συμβούλων της Ομοσπονδίας, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των αθλητών και την νομιμότητα των διαδικασιών. Στις προηγούμενες διοργανώσεις του εν λόγο σωματείου, παρατηρήθηκαν φαινόμενα τα οποία εκθέτουν τόσο το σωματείο ΑΣΗ όσο και τα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου, που αφήνουν πολλά σκιώδη σημεία προς διερεύνηση."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 14:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon