.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 13:10

ΑΜΟΤΟΕ - 2η Έκτακτη Μεταγραφική Περίοδος

Το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ αποφάσισε, μετά από αιτήματα που έλαβε από σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας μας, να ανοίξει τις μεταγραφές αθλητών για 2η φορά. [Δελτίο Τύπου]

Σκοπός είναι να διευκολύνει τα σωματεία που επιθυμούν να αποδεσμεύουν τους αθλητές τους ώστε να συμμετάσχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα μας και στην παρούσα φάση δεν έχουν την δυνατότητα, λόγω μη απόκτησης ειδικής αθλητικής αναγνώρισης.

Σεβόμενοι τα σωματεία και τους αθλητές μας, αποφασίστηκε μία μικρή περίοδος μεταγραφών που θα ξεκινήσει από τις 15 Σεπτεμβρίου 2021 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021, ακολουθώντας την γνωστή διαδικασία, όπως αυτή περιγράφεται στην ιστοσελίδα μας.

Ανακοίνωση Μεταγραφών ΕΔΩ.

Κατεβάσετε ΕΔΩ το Έντυπο Ελεύθερης Μεταγραφής.

Από το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 13:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon