.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 09:27

Dragster - Ακύρωση και 2ου αγώνα στο Αγρίνιο, αυτή τη φορά λόγω παρατυπιών του Σωματείου ΑΣΗ

Ο αγώνας του κυπέλλου Dragster ΑΣΗ, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί 3-5/9/2021 στο Αγρίνιο, ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή, λόγω ανάκλησης της άδειας τέλεσης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Θυμίζουμε πως και ο προηγούμενος αγώνας στη συγκεκριμένη πίστα (14/5/2021), είχε ακυρωθεί μετά από το θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον Γεράσιμο Φιλιππάτο. 

Η Περιφέρεια ενημέρωσε την Α.ΜΟΤ.Ο.Ε, και εκείνη με την σειρά της ανακάλεσε την άδεια διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα και ενημέρωσε το σωματείο οργανωτή.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος εξέδωσε απόφαση με θέμα: Ανάκληση της με αρ.πρωτ. 239073/2783/2-09-2021 «Χορήγηση άδειας διεξαγωγήs αγώνων DRAG DAY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ και 2ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ DRAGSTER
2021, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Στρατιωτικού Αεροδρομίου, στο Δοκίμι Αγρινίου», μετά από καταγγελία όπως μαθαίνουμε, για παρατυπίες του ΑΣΗ, απόφαση που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Κατόπιν, η ΑΜΟΤΟΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Ανάκληση άδειας διεξαγωγής αγώνα - ΦΟ57) ανακαλεί την άδεια τέλεσης του 2ου αγώνα «ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΗ ανάκλησης της άδειας τέλεσης του αγώνα από τη Περιφ. Δυτικής Ελλάδας σωματείο ΑΣΗ."

Τέλος η ΑΜΟΤΟΕ έβγαλε και δεύτερη ανακοίνωση σχετικά με την επιστροφή παραβόλων του συγκεκριμένου αγώνα: "Το Δ.Σ της ΑΜΟΤΟΕ αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ενημερώσει τους αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα κυπέλλου ΑΣΗ που ακυρώθηκε ότι, τα χρήματα των συμμετεχόντων θα επιστραφούν στο ακέραιο την Δευτέρα στις κάρτες από τις οποίες πληρώθηκαν τα παράβολα. Συνεπώς οι ενδιαφερόμενοι αθλητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα σωματεία που τους δήλωσαν στον αγώνα για να λάβουν τα χρήματα τους."

Και κάπως έτσι, οι αντιξοότητες για το ελληνικό dragster συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon