.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 10:23

AMOTOE – Πρόσκληση για δημιουργία φυτωρίου νέων αναβατών από το Σάκη Σινιώρη

Ο έμπειρος πρωταθλητής αναλαμβάνει να χτίσει την επόμενη μέρα των Ελληνικών αγώνων Ταχύτητας.

Δελτίο Τύπου Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.:

Η Α.ΜΟΤ.Ο.Ε, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Επιτροπή Ταχύτητας, η οποία αποτελείται από τους: Σταύρο Τριντή, Σάκη Σινιώρη και Γιώργο Κίτσο, εργάζεται σκληρά για την αναβάθμιση των αγώνων Ταχύτητας Μοτοσυκλετών στην χώρα μας.

Για τον λόγο αυτό, η Επιτροπή μας και ειδικότερα ο πολυπρωταθλητής μας Σάκης Σινιώρης –που είναι υπεύθυνος για τους νέους αθλητές- επικοινωνεί με νεαρούς και νεαρές , οι οποίοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας ταχύτητας, με σκοπό την δημιουργία φυτωρίου.

Αρχής γενομένης, από τον 3ο και 4ο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στις 1-2-3 Οκτωβρίου 2021 στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, ο Σάκης καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους νεαρούς αθλητές, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα, ηλικίας από 8 έως 14 ετών, αλλά και κατόχους μοτοσυκλετών pit bike ανεξαρτήτως ηλικίας, να επικοινωνήσουν μαζί του στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πηγή: Αθλητική ΜΟΤ.Ο.Ε.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 10:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon