.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 08:41

Π.Π.Motocross AMOTOE 2012 2ος αγώνας - Γιαννιτσά

 

Τα βλέμματα στα Γιαννιτσά!

 


 

Όπως όλα δείχνουν, «Ανοδο των …μυρίων» θα έχουμε στα Γιαννιτσά όπου ο τοπικός Ομιλος Φίλων Μοτοσυκλέτας διοργανώνει το επόμενο Σαββατοκύριακο τον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross.

Η γνωστή και καταξιωμένη πίστα στην Πέλλα, βελτιωμένη και συντηρημένη περιμένει τους αθλητές (και τις αθλήτριες!) από όλη την Ελλάδα αλλά και τις γειτονικές χώρες (!) στον αγώνα που όλοι περιμένουν και ιδιαίτερα οι θεατές τις Μακεδονίας που έχουν καιρό να απολαύσουν το ξεχωριστό θέαμα και την αγωνία για το αποτέλεσμα που προσφέρει το Πανελλήνιο Motocross.


Πρόσβαση

Ερχόμενοι από Αλεξάνδρεια Ημαθίας, φτάνετε στα Γιαννιτσά και ακολουθείτε τις σχετικές πινακίδες που αναγράφουν «ΜΧ». Το ίδιο και για όσους έρχονται από Θεσσαλονίκη. Η πίστα βρίσκεται στην έξοδο της πόλης των Γιαννιτσών στον δρόμο προς Αξό. Γεωγραφικές συντεταγμένες αρχής οδού πρόσβασης: 40 47’28’’ -  22 23’ 43’’

ΘΕΑΤΕΣ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Οι ξενοδοχειακές μονάδες που ακολουθούν έχουν διαμορφώσει ειδικές τιμές για τους αθλητές και τις ομάδες τους:
«Πέλλα»    2382081433 - 6, Φαξ: 238208143    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
«Αλέξανδρος»    23820-24700 Fax: 23820 26800    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.       
Στα αναφερόμενα ξενοδοχεία, οι ειδικές τιμές ισχύουν για κρατήσεις εν όψει του αγώνα Motocross του ΟΦΜΓιαννιτσών. Οι αθλητές/ ομάδες μπορούν να φιλοξενηθούν (υπάρχουν χώροι υγιεινής, ρεύμα, φύλαξη) στην πίστα από την Παρασκευή το βράδυ!.
 
Ο Ο.Φ.Μ.Γιαννιτσών, ο Δήμος Πέλλας και η Αθλητική ΜΟΤΟΕ σας εύχονται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ υπόσχονται ένα ακόμα συναρπαστικό αγώνα στην καταξιωμένη πίστα της πόλης μας.

Ο ειδικός κανονισμός του αγώνα είναι δημοσιευμένος στην ιστοσελίδα της ΑΜΟΤΟΕ (www.amotoe.gr)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 23:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 1ο Motoalpinist Trial Προπόνηση συμπαράστασης στην Χαλκίδα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon