.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 07:55

110% υποστήριξη της Beta στα Μέγαρα

 

Στο κύπελλο Νοτίου Ελλάδος

 



Η Beta  και η NILS εκτός από την υποστήριξη προς την ΛΕΜΜ για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, θα είναι και στο πλευρό όλων των αναβατών , τόσο εντός διαδρομής όσο και δίπλα σε αυτήν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, 9 Βeta θα συμμετέχουν με την προσοχή να είναι στραμμένη στους Juniors Ντουζένη και Κυριλή (αμφότεροι με Beta RR350) που υπόσχονται να προσφέρουν θέαμα ενώ ο δάσκαλος Χελιώτης με το RR400 του θα δίνει για άλλη μία φορά  το απαραίτητο χρώμα στον αγώνα όπως μόνο αυτός ξέρει.
Ακόμα στις υπόλοιπες κατηγορίες θα συμμετέχουν ο Σταύρος –Katanas ™- Κωστάκος (RR450), Λεωνίδας Χρυσικόπουλος (RR400) Μάικ Στεργίδης (RR350) ενώ φυσικά και οι The Fuoristrada people Σωτήρης (RR498) και Τέντυ (RR350) δεν μπορούν να λείπουν. Επίσης μία ιδιαίτερη συμμετοχή θα είναι αυτή του Αντρέα Γκλαβά με το μικρό τετράχρονο RR125  ο οποίος θα κυνηγήσει την απόλυτη διασκέδαση.

Δίπλα στην ειδική του αγώνα η τέντα του Beta Racing-NILS Team και ο Γιώργος Ποντίκης θα είναι εκεί για όλους τους αναβάτες (ανεξαρτήτως μάρκας, κατηγορίας, ηλικίας, χρώματος κ.ο.κ.) για οποιαδήποτε βοήθεια κι ένα quick service με τα κορυφαία προιόντα της NILS , λίγο πριν τη μάχη με το χρονόμετρο.

Από τους Beta guys in Enduro

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 00:17

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon