.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 12:34

Yamaha - 3ος Αγώνας ΠΠΜΧ 2021, Προσοτσάνη - Το επίσημο δελτίο τύπου

Ο τρίτος αγώνας του Π.Π. MOTOCROSS πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη πίστα της Προσοτσάνης στη Δράμα και ευτυχώς ο καιρός αποδείχτηκε σύμμαχος των αθλητών αφού τελικά τους επέτρεψε να απολαύσουν έναν ωραίο αγώνα. [Δελτίο Τύπου]

Οι συμμετοχές πάλι σε υψηλά επίπεδα, αφού συνολικά το Σαββατοκύριακο οι αθλητές έφτασαν τους 143! Η νέα κατηγορία ΜΧ50 ήταν και πάλι παρούσα ώστε να μας χαρίσει γέλια, ανεμελιά και ελπίδα για το μέλλον των αγώνων Motocross. Από τις συμμετοχές δεν έλειψαν και αναβάτες από τη Βουλγαρία, οι οποίοι συμμετείχαν και παρά το γεγονός ότι οι βαθμοί τους δεν προσμετρώνται στο πρωτάθλημα, πρόσφεραν πεδίο για ανταγωνισμό αλλά και εντυπωσιακό θέαμα.

02. SAGMALIS 919

Στο 1ο σκαλί του βάθρου της ΜΧ2 ανέβηκε ο Αντώνης Σάγμαλης (919) κερδίζοντας και αυτόν τον αγώνα. Δυστυχώς ο πρωταθλητής μας Ανδρέας Ανδρέου (101) δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού του σε τροχαίο την περασμένη εβδομάδα

TOURATZIDIS 200

Στην ΜΧ1, ο Δημήτρης Τουρατζίδης junior (200) τερματίζει στην 5η θέση του αγώνα.

BAXEVANIS 131

Ο Δημήτρης Μπαξεβάνης (131) καταφέρνει να κερδίσει τον τίτλο του 2ου στον αγώνα, παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται ακόμη τραυματισμένος περιμένοντας το διάλειμμα των αγώνων για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

GANOTIS 141 01

Στην κατηγορία ΜΧ125, ο Δημήτρης Γανωτής (141) φαίνεται να επιστρέφει και μετά από μια 2η και μία 4η θέση στα σκέλη, ανεβαίνει στο 2ο σκαλί του βάθρου του αγώνα.

PAPADOPOULOS IAKOVOS 313

Στην ΜΧ85, Ιάκωβος Παπαδόπουλος (313) τερματίζει στην 6η θέση του αγώνα, και στην 4η βαθμολογικά αφού προηγήθηκαν αθλητές από τη Βουλγαρία.

XATZAKHS 21

Εντυπωσιακά τα ΥΖ65 στην ΜΧ65, όπου και πρωταγωνίστησαν στην κατηγορία. 1η θέση για τον Γιώργο Χατζάκη (21) στον αγώνα και 3η για το 1ο σκέλος για τον Γιώργο Τσαλίκη (25), ο οποίος δεν κατάφερε να τρέξει καθόλου στο 2ο σκέλος λόγω ασθένειας. Τα πρώτα τους μετάλλια κατέκτησαν οι πρωτοεμφανιζόμενοι νεαροί Στρουγκής Θεόδωρος (22) και Θεολόγου Στυλιανός (11) οι οποίοι κατέκτησαν την 5η & 6η θέση αντίστοιχα συμμετέχοντας για πρώτη χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MX. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, η ωριμότητα που επέδειξαν στον αγώνα ήταν καθηλωτική! Γιώργος Χατζάκης (21) Γιώργος Τσαλίκης (25)

LAMPROU

Στην κατηγορία MX Women, πρωταγωνίστριες πλέον σε κάθε αγώνα οι αδελφές Λάμπρου Ιωάννα (7) και Λάμπρου Αμαλία (17), οι οποίες μας εντυπωσιάζουν και κατακτούν και πάλι την 1η και 2η θέση του αγώνα με Yamaha YZ250F και ΥΖ125.

Στην κατηγορία MXOPEN έχουμε την επανεμφάνιση του Θανάση Αυγέρη (101) ο οποίος από τα χρονομετρημένα του Σαββάτου έδειξε τα πολύ δυνατά του στοιχεία. Δυστυχώς όμως στάθηκε άτυχος και ενώ στο 2ο σκέλος διεκδικούσε την 1η θέση μέχρι και 2-3 γύρους πριν τον τερματισμό, ένα πρόβλημα στον εμπρόσθιο τροχό δεν του επέτρεψε να τερματίσει.

KOLIOPANOS 338

Σε αυτόν τον αγώνα του Π.Π.Motocross είχαμε την τιμή να δούμε τους αναβάτες ENDURO της Yamaha να κάνουν την εμφάνισή τους σε «κλειστή» πίστα! Ο λόγος για τον Φοίβο Κολιοπάνο (335) ο οποίος τον τελευταίο χρόνο συμμετέχει σε όλους τους αγώνες έχοντας μια ανοδική πορεία, αλλά και για τον πρωταθλητή Enduro Πάνο Κακολύρη (11) και τον αγαπητό Γιώργο Πισιμάνη (258).

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές και τους διοργανωτές για τον θεαματικό και ασφαλή αγώνα που μας προσέφεραν!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon