.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2011 23:16

Παν. Π. Trail Ride 2011, 6ος Αγώνας, Αττικό

 


Χειμωνιάτικο Αττικό!

 


 

Το ραντεβού μας θα δοθεί από το Σάββατο το απόγευμα στο Café Bar “Limit Up” για γραμματειακό έλεγχο και ενημέρωση, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή το πρωί στις 10:00 για να ολοκληρωθεί μετά από 140 λασπωμένα χιλιόμετρα στο ίδιο σημείο για την απονομή και την λήξη της αγωνιστικής χρονιάς!

Ο αγώνας που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trail Ride, θα σημάνει και την ολοκλήρωση του φετινού θεσμού. Το παράβολο συμμετοχής θα κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα (60€), ως μια προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης με τα δικά της όπλα!

Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off, Quad και αυτοκίνητα 4Χ4 Normal και Open, καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS! Η διαδρομή θα είναι εύκολη και βατή για κάθε είδους μοτοσυκλέτες, ακόμη και για Big On-Off, ή και 4Χ4 εάν κάποιος επιθυμεί να ακολουθήσει απλώς για βόλτα.

Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή.

Σας περιμένουμε να καλωσορίσουμε τον χειμώνα!

Αρωγοί όπως πάντα είναι οι ΜΙCHELIN, η Jet Power, η Denicol, η Colori και η εταιρία συστημάτων επικοινωνίας AMITEL A.E. Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά 4κίνηση MAG, MOTO, MotoΤρίτη, Τετρακίνηση MAG, και οι ιστοσελίδες www.motorsite.gr, www.to4x4.gr, www.MrBike.gr, www.Bikeit.gr και φυσικά το www.trailride.gr


Περισσότερες πληροφορίες – φωτογραφίες στo: www.offroadteam.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:12

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon