.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2011 18:07

Underground Race - Στον Λαγκαδά

 

Ένας διαφορετικός αγώνας - Ειδικός κανονισμός

 


Α.Μ.Ο.Λ. - ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Λαγκαδά σε συνεργασία με την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤ.Ο.Ε. και την συμβολή του Δήμου Λαγκαδά διοργανώνει αγώνα Εndurocross με την ονομασία UNDERGROUND RACE.
Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο 2725/99, τον γενικό κανονισμό αγώνων Μοτοσυκλέτας της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΜΟΤ.Ο.Ε. και τον παρόντα ειδικό κανονισμό.

Ειδικός κανονισμός

Α) ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος: Καπαγερίδης Σάββας
Μέλος: Σουργκούνης Σταύρος
Πρόεδρος Αγωνοδικών: Τσιαούσης Δημητρίος
Αγωνοδίκης: Γιαννιτσάκης Ιωάννης
Αλυτάρχης: Μπορδόλης Κων/νός
Γραμματέας Αγώνα: Καμάρης Θωμάς
Ιατρός Αγώνα: Γιατρός INTERSALONICA

Β) ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
1)Ο αγώνας θα γίνει το την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 11:00π.μ. στην περιοχή Λαγκαδά Θεσ/νίκης. Η πρόσβαση στον χώρο του αγώνα γίνεται, για τους ερχόμενους από την Εγνατία οδό, από την έξοδο για Λαγκαδά και στα 500 μέτρα στο φανάρι στριβούμε αριστερά για την πόλη του Λαγκαδά, από εκεί ακολουθούμε την επαρχιακή οδό Λαγκαδά - Ασσήρου και στα 2 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης είναι το σημείο του αγώνα.(θα υπάρχει σήμανση ENDURO από τον κόμβο της Εγνατίας οδού μέχρι το σημείο του αγώνα).

2) ΔΙΑΔΡΟΜΗ - ΜΠΑΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
Το μήκος της πίστας είναι 900 μέτρα. με μέγιστο πλάτος 7 μέτρα. και ελάχιστό 5 μέτρα. Οι θέσεις στην μπάρα εκκίνησης θα καθοριστούν την ημέρα εκείνη σύμφωνα με τις συμμετοχές.
3)ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ-ΑΝΑΒΑΤΩΝ
Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος μοτοσικλέτες τύπου motocross και enduro ανεξαρτήτως κυβισμού και κατηγορίας.
Οι κατηγόριες αναβατών έχουν ως έξης: Champion και Hobby
4) ΑΓΩΝΕΣ
Οι αγώνες είναι τύπου endurocross και Θα διεξαχθούν δε, προκριματικοί, ημιτελικοί, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός αγώνας.
Οι προκριματικοί και οι ημιτελικοί θα έχουν διάρκεια 6+1 γύρο για την champion και 4+1 γύρο για την hobby. Και ο μεγάλος τελικός 9+ 1 γύρο για την champion και 6+1 γύρο για την hobby. Όλοι οι μη προκριθέντες αναβάτες θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για τον μεγάλο τελικό.
5)ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές όλων των Αθλητικών Σωματείων της ΑΜΟΤΟΕ που έχουν αθλητικό δελτίο σε ισχύ για το 2011
6)ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όποιος θέλει να λάβει μέρος στον αγώνα πρέπει να δηλώσει  συμμετοχή εως την Παρασκευή 9/12/2011 και να συμπληρώσει το έντυπο συμμετοχής του οργανωτή την Κυριακή 11/12/2011 στη γραμματεία.
Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 35€ (ΕΥΡΩ).
7)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ελεύθερες δοκιμές: 09:30 - 10:30
Ενημέρωση αναβατών: 10:45
Έναρξη αγώνα : 11:00
8)ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
Απαγορεύεται με ποινή αποκλεισμού η είσοδος των αναβατών στην πίστα εκτός της προβλεπόμενης ώρας και κατόπιν εντολής του αλυτάρχη.
Δεν επιτρέπεται ή συμμετοχή αναβάτη σε άλλη κατηγορία από αυτήν πού δήλωσε ότι θα συμμετάσχει ανά αγωνιστική συνάντηση.
9)ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
Από την στιγμή που επέλεξαν μια θέση απαγορεύεται να την αλλάξουν. Με την επίδειξη πράσινης σημαίας από τον αλυτάρχη οι αγωνιζόμενοι θέτουν σε λειτουργία τους κινητήρες των μοτοσικλετών τους και η εκκίνηση θα γίνεται με το πέσιμο της καρό σημαίας.
10)ΔΙΑΔΡΟΜΗ –εξωτερική ΒΟΗΘΕΙΑ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ επί ποινή αποκλεισμού από τον αγώνα και τις δοκιμές εάν οι αναβάτες οδηγούν εκτός διαδρομής ή να αποφεύγουν να περάσουν από τα άλματα motocross κορμούς δένδρων ή τα άλλα φυσικά ή τεχνητά εμπόδια .
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εξωτερική βοήθεια κατά την διεξαγωγή του αγώνα .Ο ανεφοδιασμός πρέπει να γίνεται μόνο στον χώρο των PADDOCKS.
11)ΑΚΥΡΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Ο αφέτης θα κηρύξει την εκκίνηση άκυρη με την ένδειξη κόκκινης σημαίας και ο αγώνας θα σταματήσει. Οι αναβάτες πρέπει να επιστρέψουν στο χώρο εκκίνησης αμέσως με την ίδια σειρά εκκίνησης.
12)ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Ο τερματισμός του σκέλους - αγώνα θα γίνει με καρό σημαία στον πρώτο αναβάτη που έχει συμπληρώσει το προκαθορισμένο γυρολόγιο του αγώνα.
Οι αναβάτες που περνούν την γραμμή τερματισμού και παίρνουν την σημαία πρέπει να μειώνουν την ταχύτητα τους και να οδηγούνται στο χώρο των PADDOCKS. Η μη τήρηση του κανονισμού επιφέρει αποκλεισμό από τον αγώνα.
13)ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Τα παράβολο ένστασης ισούται με το διπλάσιο συμμετοχής αγωνιζομένου στον αγώνα. Οι ενστάσεις υποβάλλονται κατά των αποτελεσμάτων εντός 30 λεπτών μετά την δημοσίευση τους
14)ΑΠΟΝΟΜΗ – ΕΠΑΘΛΑ
Η απονομή των επάθλων θα γίνει στην πίστα μετά την λήξη των αγώνων εφόσον δεν εκκρεμεί καμία ένσταση. Σε κάθε αγώνα απονέμονται κύπελλα στους 3 πρώτους του μεγάλου τελικού ανά κατηγορία. Οι 3 πρώτοι νικητές του μεγάλου τελικού ανά κατηγορία θα λάβουν χρηματικά έπαθλα τα οποία θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 8/12/2011.

Για τον Αθλητικό Μοτοσικλετιστικό Όμιλο Λαγκαδά
‹‹Α.Μ.Ο.Λ››

Πληροφορίες - Συμμετοχές:

6976441139 Καπαγερίδης Σάββας
6977414909 Τσιαούσης Δημήτρης

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:02

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon