.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011 10:36

Η Extra Products στην Καστοριά

 

Στον τελευταίο αγώνα enduro

 



Δελτίο τύπου


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro – 8ος αγώνας


Ο 8ος και τελευταίος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro διεξήχθη στην Καστοριά στις 30 Οκτωβρίου.
Η eXTra products ευχαριστεί όλους τους αναβάτες της που αγωνίστηκαν και ξεχώρισαν όχι μόνο για τις οδηγικές τους ικανότητες, αλλά και την επίδοση των μοτοσυκλετών τους.

Ο αναβάτης Κίμωνας Καράμπελας ( Gas Gas EC 250 2T, κατηγορία Junior) κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή στην κατηγορία του. Ο Μιχάλης Τράντζας (Husaberg FE 570, κατηγορία Ε3) κατέκτησε τη 2η θέση του Πρωταθλήματος ενώ ο Γιώργος Μανωλίδης ( Gas Gas EC 250 4T, κατηγορία Ε1) την 3η θέση του Πρωταθλήματος στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Καθώς τα τελευταία χρόνια « το ασθενές φύλο» συναγωνίζεται επάξια τους άντρες στους αγώνες,  θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε την Μαρία Βασιλάκη για τη δυναμική συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro.
Η Μαρία, που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από την έναρξη του θεσμού της κατηγορίας των γυναικών είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος, φέτος βαθμολογήθηκε και στην κατηγορία ΕΒ στη 10η θέση ανάμεσα σε 32 συμμετέχοντες. Έτρεξε με EC 200 Six Days Gas Gas και ανέδειξε με τον πιο άξιο τρόπο την κορυφαία τεχνολογία της Gas Gas.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:26

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon