.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021 12:45

Yamaha - Το επίσημο δελτίο τύπου για τον αγώνα ΠΠΜΧ 2021 στην Σπερχειάδα

Ο δεύτερος αγώνας του Π.Π. MOTOCROSS πραγματοποιήθηκε στην εντυπωσιακή πίστα της Σπερχειάδας, σε ένα πανέμορφο τοπίο που παρόλο που υποδέχθηκε τους αθλητές με βροχερό καιρό, την Κυριακή φαίνεται να τους αντάμειψε και όλοι να ευχαριστήθηκαν τον αγώνα. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία αφού 170 αθλητές αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο. [Δελτίο Τύπου]

Ιδιαίτερο θέαμα προσέφεραν οι πολύ μικροί αναβάτες της νέας κατηγορίας ΜΧ50, οι οποίοι έφεραν νέο αέρα και γέμισαν με φωνές και χαμόγελα τα paddocks και την πίστα.

SAGMALIS2

Στο 1ο σκαλί του βάθρου της ΜΧ2 ανέβηκε ο Αντώνης Σάγμαλης (919) κερδίζοντας εκτός από τα 2 σκέλη του αγώνα και τις εντυπώσεις μας! Δυστυχώς ο πρωταθλητής μας Ανδρέας Ανδρέου (101) δεν κατάφερε να έρθει και να αγωνιστεί, λόγω καραντίνας για τον covid-19.

TOURATZIDIS

Στην ΜΧ1, ο Δημήτρης Τουρατζίδης junior (200) ανεβαίνει στο 3ο σκαλί του βάθρου δίνοντας την υπόσχεση ότι η ιστορία συνεχίζεται…

MPAXEBANIS

Ο Δημήτρης Μπαξεβάνης (131) επίσης 3ος στην κατηγορία του, λόγω σχετικά συντηρητικής οδήγησης αφού αναγκάστηκε να αγωνιστεί τραυματισμένος.

PAPADOPOULOS

Στην ΜΧ85, Ιάκωβος Παπαδόπουλος (313) τερματίζει στην 4η θέση. Ο συναθλητής του και συμμετέχων επίσης στο YZ bLU cRU Χρήστος Ταμβάκος (66), ο οποίος αναρρώνει και τον περιμένουμε να επιστρέψει το συντομότερο κοντά μας.

XATZAKIS

Εντυπωσιακά τα ΥΖ65 στην ΜΧ65, όπου και πρωταγωνίστησαν σε κάθε σκέλος με τελικό αποτέλεσμα την 1η-2η και 4η θέση με τους Γιώργο Χατζάκη (21), Γιώργο Τσαλίκη (25) και Γιώργο Κουκαλιώτη (125), συμμετέχοντες επίσης και στον θεσμό του YZ bLU cRU. Οι νεαροί αναβάτες μας καθήλωσαν με τον αυθορμητισμό αλλά και τη σοβαρότητά τους.

LAMBROU AMALIA

Στην κατηγορία MX Women, βλέπουμε επανάληψη του 1ου αγώνα, και τις αδελφές Λάμπρου Ιωάννα (7) και Λάμπρου Αμαλία (17) να κατακτούν την 1η και 2η θέση του αγώνα με Yamaha YZ250F και ΥΖ125.

PAKATARIDIS

Δυναμική παρά τις ατυχίες η παρουσία της Yamaha και στην κατηγορία OPEN, με τον πρωταθλητή Βασίλη Πακαταρίδη (72) να εγκαταλείπει στο 2ο σκέλος και πιο σταθερό τον Διονύση Κονδυλόπουλο (311) ο οποίος τερματίζει στην 4η θέση του αγώνα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους διοργανωτές για τον όμορφο αγώνα!

Επόμενο ραντεβού στις 5-6 Ιουνίου στην Προσοτσάνη Δράμας. Ευχόμαστε να καταφέρουμε να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, πάντα με αποστάσεις και ασφάλεια!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon