.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 11:24

Yamaha - Χορηγός στον νεαρό αθλητή ταχύτητας Βασίλη Παντελεάκη

Η Yamaha χορηγεί τον νεαρό αθλητή Βασίλη Παντελεάκη για το 2021, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας CIV στην κατηγορία Pre Moto 3 αλλά και στο Ισπανικό Πρωτάθλημα CEV στην κατηγορία European Talent Cup. [Δελτίο Τύπου]

Η Yamaha Motor Greece στο πλαίσιο των κοινωνικών της στόχων να συμβάλει στην προαγωγή της αθλητικής δραστηριότητας και της ευγενούς άμιλλας, στηρίζει τον δίτροχο αθλητισμό ανακοινώνοντας επίσημα την συνεργασία της με τον νεαρό αθλητή Βασίλη Παντελεάκη.

Στόχος και των δύο μερών είναι η πρόκριση του αγωνιζόμενου κατά τη συμμετοχή του στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας CIV στην κατηγορία Pre Moto 3, στο οποίο όλες οι μοτοσυκλέτες αγωνίζονται με κινητήρα από την YZ 250 F, αλλά και στο Ισπανικό Πρωτάθλημα CEV στην κατηγορία European Talent Cup, για το έτος 2021. Πρόκειται για μία συνεργασία κατά την οποία προβλέπεται να επέλθουν σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις. Επιπλέον, σημαντική θα είναι και η προβολή της ελληνικής συμμετοχής στα δύο σημαντικά αυτά Πρωταθλήματα.

Η Yamaha Motor Greece εύχεται στον Βασίλη οι στόχοι του να υλοποιηθούν και τα όνειρά του να γίνουν πραγματικότητα!

Προκειμένου να μείνετε συντονισμένοι με όλες τις εξελίξεις αναφορικά με την πρόοδο του Βασίλη Παντελεάκη επισκεφθείτε τις σελίδες της Yamaha στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καθώς και την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα για τους χορηγούμενους αναβάτες της Yamaha ΕΔΩ. 

Καλή Επιτυχία Βασίλη!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon