.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 20:31

Beta – Π.Π. Enduro 2011 - Φούρνοι Ερμιονίδας

 

Ένα επιτυχημένο σαββατοκύριακο για την  Beta

 


6ος και 7ος αγώνας

Με έναν ιδιαίτερα απαιτητικό όσο και καλοστημένο αγώνα συνεχίστηκε το Π.Π.Ε 2011.
Η Βeta ήταν από τους βασικούς υποστηρικτές του αγώνα και  συμμετείχε με 3 μοτοσυκλέτες στο Team Beta-Fuoristrada (Κυριλής, Ντουζένης και Θερριός) και άλλες 2 στο Team Worksbike (Χελιώτης, Τσίτος). Συνολικά οι αναβάτες της Beta απεκόμισαν 3 δεύτερες θέσεις, 2 τέταρτες, 2 πέμπτες και 1 έβδομη. Οι μοτοσυκλέτες τους λειτούργησαν άψογα κατά την διάρκεια και των δύο ημερών ενώ στο χώρο ανασυγκρότησης οι τέντες της Beta  κάτω από την επίβλεψη του Race manager  Σταύρου Κωστάκου παρείχαν την απαραίτητη τεχνική και αγωνιστική υποστήριξη. Πρέπει να σημειωθεί ότι ένας τραυματισμός της τελευταίας στιγμής υποχρέωσε τον Γιώργο Δαργινάκη – από τους πρωταγωνιστές στην κατηγορία Junior- να ακυρώσει το ταξίδι του στο Κρανίδι

Αναλυτικότερα το Σάββατο στην κατηγορία Junior o τοπικός Ντουζένης το Σάββατο ξεκίνησε πολύ δυνατά και τελικά τερμάτισε 2ος με μόλις 13 δλ διαφορά από τον πρώτο. Ο Κυριλής αντιμετώπισε προβλήματα αδιαθεσίας προς το τέλος του αγώνα και αναγκάστηκε να σταματήσει. Στην Ε2 Ο Θερριός ήταν 5ος ενώ ο Χελιώτης τερμάτισε 7ος  ενώ είχε και μία πτώση στην αρχή του αγώνα που τον ταλαιπώρησε. Στην ES o εκ Γαλλίας Γιώργος Τσίτος κουράστηκε πολύ στην προσπάθεια του να προσαρμοστεί στο ιδιαίτερα σκληρό τεραίν και εγκατέλειψε. Την Κυριακή ο Ντουζένης ήταν πάλι στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας και του αγώνα  τερματίζοντας ξανά 2ος  με μόλις 4δλ διαφορά από τον πρώτο ενώ ο Κυριλής τερμάτισε 4ος αποκτώντας γύρο με τον γύρο περισσότερη αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις του με αποκορύφωμα τον 6ο χρόνο γενικής στην τελευταία ειδική. Στην Ε2 ο Πάνος Θερριός οδηγώντας με λιγότερο άγχος κατέκτησε άξια την 2η θέση ενώ ο Δημήτρης Χελιώτης ήταν 5ος. Τέλος ο Γιώργος Τσίτος έχοντας την εμπειρία της 1ης μέρας τερμάτισε στην 4η θέση της κατηγορίας του.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΛΕ.ΜΟ.ΕΡ. τόσο για την άψογη σχεδίαση και οργάνωση του αγώνα όσο και για την φιλοξενία της.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΣΟΑΜ - Αποχή από τους αγώνες Monster Energy Athens Supercross 2011 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon