.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2011 12:44

Honda - Monster Supercross

 

Στηρίζει το θεσμό

 


Η Honda πιστή όπως πάντα στον κορυφαίο θεσμό του Athens Supercross, υποστηρίζει και συμμετάσχει στο φετινό event που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου.

Η αγωνιστική ομάδα

Η αγωνιστική ομάδα του Ομίλου επιχειρήσεων Σαρακάκη, Honda Racing Hellas (Off Road Team) θα βρίσκεται εκεί, κάτω από την τεχνική υποστήριξη του Γ. Κουτσουμπού με τις έξεις συμμετοχές:

• MX1 - Μανώλης Σκύβαλος Honda CRF 450R

• MX2 - Παναγιώτης Παπίλας Honda CRF 250R

Ειδικά γι αυτόν τον αγώνα η Honda εξασφάλισε και την συμμετοχή δύο κορυφαίων Γάλλων αναβατών που θα αγωνιστούν αυτές τις δύο ημέρες για την "ΓΕΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΒΕ" και την Honda Racing Hellas, τους:

• CEDRIC SOUBEYRAS CRF 450R

• CHRISTOPHE MARTIN CRF 450R

Ενώ το κοινό θα αναλάβει να μαγέψει ο Free Styler REMI BIZOUARD με CRF 450R.

Για του φανατικούς οπαδούς του Supercross η Honda εξασφάλισε μοναδικές προσφορές που θα προκαλέσουν ΣΟΚ. Ολοκαίνουργια CRF 250R9, CRF 450R9, CRE 230FT, CRE 230FE σε τιμές που πωλούνται μόνο οι παλαιότερες μεταχειρισμένες.

Παράλληλα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που δημιούργησαν οι συνεργάτες μας, όλοι οι φίλοι μας θα μπορούν να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα και να ενημερωθούν για τον τρόπο απόκτησής τους.

Όλες αυτές τις ημέρες αλλά και ενδιάμεσα των αγώνων η διοργανώτρια εταιρία Lamarco έχει ετοιμάσει πολλά happenings που ενθουσιάσουν μεγάλους και μικρούς.

Freestyle Motocross show

Διεθνείς και Έλληνες freestylers υπόσχονται να κόψουν την ανάσα, με τις εναέριες φιγούρες τους, στους θεατές του Athens Supercross.

JuniorCross & BabyCross

Αγώνας με παιδιά ηλικίας από 12 έως 15 ετών και επίδειξη από λιλιπούτειους αναβάτες έως 8 ετών. Μια πρώτη γεύση από τους αυριανούς πρωταθλητές!!!

BMX - Best trick contest

Με τους καλύτερους BMX riders της Ελλάδας, που θα διαγωνιστούν σε ένα γρήγορο και θεαματικό event, για το καλύτερο "κόλπο" - Best Trick Contest!

Την μεγαλύτερη έκπληξη αποτελεί η εμφάνιση του Ricky Carmichael.

Οι χιλιάδες θεατές από όλη την Ελλάδα, για πρώτη φορά θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά το οριακό στυλ οδήγησης του, να φωτογραφηθούν μαζί του και να λάβουν το προσωπικό τους αυτόγραφο από έναν οδηγό ο οποίος με τα ανεπανάληπτα ρεκόρ του σε νίκες και πρωταθλήματα, έχει χαρακτηριστεί ως "The GOAT" (The Greatest Of All Time) δηλαδή ο καλύτερος όλων των εποχών!!!

 Ραντεβού στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας όπου θα μεταμορφωθεί και φέτος σε μία πίστα supercross για να ζήσουμε μοναδικές στιγμές συγκίνησης από το πραγματικό υπερθέαμα του Monster Energy Athens Supercross.

Οι ώρες έναρξης των φετινών αγώνων είναι, το Σάββατο 8 (20:00) & την Κυριακή 9 Οκτωβρίου (19:00).

 

Red in action....

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon