.
Κατηγορία Άλλοι
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011 21:19

ΑΜΟΤΟΕ - Ανακοίνωση

 

Σχετικά με τον αγώνα motocross στον Μώλο

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε σχέση με την διοργάνωση του πρόσφατου πρωταθληματικού αγώνα Motocross από την ΛΕΔΙΛΑμίας στην περιοχή του Μώλου, η ΑΜΟΤΟΕ είναι σε θέση να ανακοινώσει, πλέον, τα παρακάτω:

• Το Σάββατο, κατά την διάρκεια των ελευθέρων δοκιμών, έκτακτα, παρουσιάστηκε έλλειψη ασθενοφόρου με αποτέλεσμα την διακοπή του προγράμματος. Οι αγωνιζόμενοι είχαν ασφαλιστική κάλυψη σε αυτό το διάστημα. Δεδομένης της τεχνικής αδυναμίας της αντισυμβαλλόμενης εταιρείας να διαθέσει ασθενοφόρο/α εκείνη την ημέρα, το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας ματαιώθηκε. Μετά από συνεννόηση με την αντισυμβαλλόμενη εταιρεία, και με δεδομένη την άριστη, διαχρονικά, συνεργασία μας, εξασφαλίστηκε ενισχυμένη παρουσία προσωπικού/υποδομών ιατρικής φροντίδας για την επόμενη ημέρα.
• Είναι γεγονός ότι παρουσιάστηκαν εκείνη την ημέρα και άλλες ελλείψεις, όπως, απουσία κριτών κατά 30% και μερικά σημεία στην διαδρομή με σκόνη δεδομένου ότι το ολοκαίνουργιο σύστημα διαβροχής έχρηζε ενίσχυσης. Η οργάνωση πάντως είχε λύσεις εκείνη την ημέρα για τις ελλείψεις αυτές.
• Τόσο η οργάνωση του αγώνα (ΛΕΔΙΛΑ) όσο και του θεσμού (ΑΜΟΤΟΕ), ΔΗΜΟΣΙΑ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και ΓΡΑΠΤΑ, ανέλαβαν τις ευθύνες τους,
απολογήθηκαν και έδωσαν λύσεις. Λύσεις τις οποίες αποδέχθηκαν, τελικά όλοι οι παρευρισκόμενοι, δεδομένου ότι δεν αποχώρησε, ουσιαστικά, κανείς. Η οργάνωση ζήτησε την συνεργασία των αγωνιζομένων και των εκπροσώπων τους για την διευθέτηση τεχνικών λεπτομερειών, αίτηση για συνεργασία που δεν απαντήθηκε ποτέ.
• Η οργάνωση του αγώνα ανακοίνωσε, έγκαιρα, νέο, συνεπτυγμένο αλλά πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα με έναρξη στις 08:30 της Κυριακής και ήταν έτοιμη την ίδια ώρα για ένα απόλυτα κανονικό, νόμιμο και πλήρη αγώνα, αγώνα που τίμησαν με την συμμετοχή τους 47 από τους 84 αθλητές που έδωσαν το παρόν. 47 αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδος, κάθε αθλητικής δυναμικότητας και ομοιόμορφα κατανεμημένοι στις 6 κατηγορίες.
• Σε σχέση με ανακρίβειες που έχουν γραφθεί διευκρινίζουμε ότι, η χάραξη και διευθέτηση της εκκίνησης ήταν ίδια με αυτή του 2010, απόλυτα ασφαλής και σύμφωνη με τους διεθνείς κανονισμούς, σε όλη την διάρκεια του αγώνα η οριοθέτηση του διαδρομής ήταν συγκεκριμένη και πλήρης και η ηχητική κάλυψη του χώρου πλήρης.

Το Γραφείο Τύπου

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:42

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon