.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011 19:53

ΑΣΟΑΜ - Ανακοίνωση

 

Σχετικά με τον αγώνα στον Μώλο

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΑΣΟΑΜ θέλει να εκφράσει την έντονη απογοήτευση του από την ΑΜΟΤΟΕ και τον αγώνα που διοργανώθηκε την 9-10 Σεπτέμβρη στον Μώλο για τον 5ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2011. Μετά από συγκέντρωση και συζήτηση των προβλημάτων μεταξύ όλων των αγωνιζομένων με θέμα τη διενέργεια του αγώνα αποφασίστηκε και υπογράφηκε από 43 οδηγούς η μη διεξαγωγή του.

Πολλά προβλήματα

Τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν το Σαββάτο ήταν:
- Έλλειψη ασθενοφόρου κατά την διεξαγωγή του αγώνα
- Έλλειψη περίφραξης στους χώρους των θεατών
- Έλλειψη κριτών σε ολόκληρη την πίστα(υπήρχαν μόνο 5)
- Έλλειψη άδειας πίστας
- Έλλειψη κορδέλας για την οριοθέτηση της πίστας
- Έλλειψη μεγάφωνων για την ειδοποίηση των αγωνιζομένων στο χώρο των paddocks
- Ανεπαρκής βρέξιμο της πίστας
- Επικινδυνότητα διαδρομής με ρίζες μέσα στην διαδρομή και στις ράμπες των αλμάτων
- Επικινδυνότητα διαδρομής στον χώρο της εκκίνησης με λάθος τοποθέτηση της μπάρας εκκίνησης


Ακύρωση του αγώνα

Ο ΑΣΟΑΜ διατύπωσε τα περισσότερα από τα παραπάνω προβλήματα στους οργανωτές οι οποίοι υποσχέθηκαν να τα διευθετήσουν εντός 30 λεπτών. Μετά το πέρας του χρονικού ορίου που δόθηκε στην οργάνωση και την στιγμή που όλοι οι οδηγοί περίμεναν την απάντηση κάτω από τον δυνατό ήλιο η οργάνωση ανακοίνωσε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα το Σάββατο και το αγωνιστικό πρόγραμμα θα το διεξάγει σε μία ημέρα την Κυριακή. Για τους λόγους αυτούς ο ΑΣΟΑΜ αποφάσισε να μην συμμετάσχει στον αγώνα δηλώνοντας με την πράξη του αυτήν την αντίθεση του στους αγώνες αυτού του επιπέδου, θέλοντας παράλληλα να σταματήσει την επανεμφάνιση τους στο μέλλον.

Σε συνέχεια για τον συγκεκριμένο αγώνα ο ΑΣΟΑΜ ζητάει από την ΑΜΟΤΟΕ την ακύρωση του αγώνα, μη προσμετρώντας τον στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος, να επιστραφεί το ποσό που κατέλαβαν όλοι οι αγωνιζόμενοι στον αγώνα(και αυτών που συμμετείχαν) και να πραγματοποιηθεί συνάντηση άμεσα του προεδρείου της ΑΜΟΤΟΕ με εκπροσώπους του ΑΣΟΑΜ ώστε να συζητηθούν τα προβλήματα του ελληνικού motocross.

Τέλος μετά από διάφορες συζητήσεις που αναπτύχθηκαν στον Μώλο ο ΑΣΟΑΜ αποφάσισε και ζητάει από την κάθε ομοσπονδία να έχει έτοιμη την πίστα σε κάθε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, 3 μέρες πριν (Τετάρτη), ώστε να ελέγξει την καταλληλότητά της άνθρωπος του συλλόγου.
Το ΔΣ του ΑΣΟΑΜ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:42

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube