.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 17 Μαϊος 2011 09:01

Παν. Π.MX (AMOTOE) στο Άργος

 

Διπλή νίκη για την Husqvarna!

 



O Παναγιώτης Κουζής (Husqvarna, #1) κατάφερε με δυο νίκες στο Άργος να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η μοτοσυκλέτα του αλλά και το οδηγικό του ταλέντο δούλεψαν υπερωρίες στην πίστα του Άργους, για τον 3ο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος motocross, όπου μετά από μάχη –ιδιαίτερα στο πρώτο σκέλος- κατάφερε να κερδίσει και τους δυο αγώνες στην κατηγορία του (ΜΧ1).

Επιστροφή στην κορυφή

Ο ζεστός καιρός και η αλλαγή της τοποθεσίας του αγώνα την τελευταία εβδομάδα δεν στάθηκαν εμπόδιο στην απόδοση της αγωνιστικής ομάδας της Husqvarna Hellas και του Παναγιώτη Κουζή που προετοιμάστηκε με σκοπό την νίκη και την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας. Χρησιμοποιώντας διαφορετική γραμμή στην εκκίνηση ο Κουζής βρέθηκε στην δεύτερη θέση μετά την πρώτη στροφή και γρήγορα άρχισε να πιέζει τον Στέλιο Γαλατιανό. Στον τρίτο γύρο με μια καθαρή προσπέραση βρέθηκε να οδηγεί τον αγώνα. Ο Παναγιώτης Κουζής κράτησε σταθερό ρυθμό και οδήγησε την Husqvarna TC 449 στην πρώτη νίκη της ημέρας.
Στο δεύτερο σκέλος η εκκίνηση ήταν πανομοιότυπη αλλά αυτήν την φορά ο Παναγιώτης Κουζής βρέθηκε να ακολουθεί τον Γιώργο Ηλιόπουλο από την δεύτερη θέση ενώ ακολουθούσαν οι Δημήτρης Βαγγελάκος (τρίτος), Μανώλης Σκύβαλος (τέταρτος) και Στέλιος Γαλατιανός (πέμπτος). Ο Παναγιώτης Κουζής γρήγορα πέρασε μπροστά κάνοντας διαφορά από τους υπόλοιπους κερδίζοντας πιο άνετα την δεύτερη νίκη της ημέρας.

Δηλώσεις

Παναγιώτης Κουζής
«Βρήκα το ρυθμό που ήθελα, με βοήθησε η προπόνηση τις ημέρες του Πάσχα αλλά και η καλύτερη προετοιμασία της μοτοσυκλέτας. Είναι σημαντικοί οι αγώνες γιατί βελτιώνουμε την μοτοσυκλέτα μετά από κάθε αγώνα. Δεν πίστευα πως ο ανταγωνισμός θα είναι τόσο μεγάλος, χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο φέτος. Η μοτοσυκλέτα είναι πλέον στα μέτρα μου, δουλεύει άψογα και μπορώ να πω ότι είναι τέλεια σε όλα τα σημεία. Στο πρώτο σκέλος ξεκίνησε πρώτος ο Στέλιος Γαλατιανός, κατάφερα όμως να αντέξω το ρυθμό του γιατί οδηγάει πολύ γρήγορα, προσπέρασα καθαρά και έκανα μια μικρή διαφορά. Χάναμε χρόνο και οι δυο σε αργούς οδηγούς αλλά κατάφερα να ελέγξω το ρυθμό. Επιτέλους η ΜΧ1 έγινε η πιο συναρπαστική κατηγορία και χαίρομαι πολύ για όλους τους οδηγούς, έτσι ανεβάζουμε τον ανταγωνισμό.»
Στην κατηγορία ΜΧ1 αγωνίστηκε και ο Θανάσης Αυγέρης (Husqvarna TC 449) έχοντας μια ατυχία στο πρώτο σκέλος (σκασμένο ελαστικό) τερμάτισε 15ος ενώ στο δεύτερο σκέλος τερμάτισε 7ος ανεβαίνοντας στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.
Συγχαρητήρια αξίζει και η προσπάθεια του Αλέξανδρου Γεωργαντά στην ΜΧ2 που χωρίς να έχει μια καλή εκκίνηση στο πρώτο σκέλος ανέβηκε μέχρι την έβδομη θέση. Στο δεύτερο σκέλος, παρουσιάζοντας τον καλό του εαυτό και δίνοντας μάχη για να κρατηθεί μπροστά, ανέβασε το Husqvarna TC 250 στην τέταρτη θέση!

Αποτελέσματα ΜΧ1

– 1ο σκέλος
1 ΚΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ HUSQVARNA 29:58.293 18 γύροι
2 ΓΑΛΑΤΙΑΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ +00:02.427
3 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ +01:23.454
4 ΒΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ +01:38.836
5 ΣΚΥΒΑΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ +1 γύρος
6 ΜΑΡΤΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ +2 γύρους
15 ΑΥΓΕΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ HUSQVARNA

Αποτελέσματα ΜΧ1 – 2ο σκέλος
1 ΚΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ HUSQVARNA 28:25.066 17 γύροι
2 ΓΑΛΑΤΙΑΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ +00:32.676
3 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ +00:46.626
4 ΒΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ +00:58.646
5 ΣΚΥΒΑΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ +01:33.231
6 ΜΑΡΤΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ +1 γύρος
7 ΑΥΓΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ HUSVARNA +1 γύρος

Βαθμολογία Πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross (3 αγώνες)

1.    Κουζής Παναγιώτης, Husqvarna, 131 βαθμοί
2.    Γαλατιανός Στέλιος 131 β.
3.    Σκύβαλος Μανώλης 94 β.
4.    Ηλιόπουλος Γιώργος 84 β.
5.    Βαγγελάκος Δημήτρης 57 β.
6.    Ζερβός Θοδωρής 43 β.
8.    Αυγέρης Θανάσης, Husqvarna, 35 β.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Husqvarna Motorcycles www.husqvarna-motorcycles.gr, να επικοινωνήσετε με κάποιον από τους Eπίσημους Eμπόρους Husqvarna Motorcycles ή να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της BMW Hellas 210 9118000.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 23:57

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon