.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011 11:06

Π.Π. motocross AMOTOE - 2ος αγώνας - Τρίκαλα

 

Στις μύτες των ποδιών !!!!!

 

 


Δελτίο τύπου

 

Πραγματικά με κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν οι 600 και πλέον θεατές τις εξελίξεις του πανηγυρικού (*), 2ου αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross στο Πρίνος Τρικάλων. Παρά τις αντίξοες συνθήκες (απεργίες, καταλήψεις, κλπ) η ΜΟΛΕΤρικάλων με την βοήθεια της ΜΟΛΕΚαλαμπάκας, και των ΣΜΟΚ, ΜΟΘ, ΜΟΓ, ΟΔΙΚΟ φρόντισε για μια άρτια προετοιμασμένη πίστα έτσι ώστε να μπορέσουν οι 80 κορυφαίοι αθλητές του ελληνικού ΜΧ, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ανεβάσουν την ένταση στο κατακόρυφο.

Σίγουρα ο αγώνας που έμεινε και θα μείνει χαραγμένος στην μνήμη όλων ήταν αυτός του 1ου σκέλους της ΜΧ1 όπου 2 από τους 3 πρωταγωνιστές, ο Στέλιος Γαλατιανός (Yamaha) και ο Παναγιώτης Κουζής (Husqvarna) ακούμπησαν μεταξύ τους στον 1ο γύρο και έπεσαν (!) για να σηκωθούν και να ξεκινήσουν, με μεγάλη καθυστέρηση. Μπροστά ο Μανώλης Σκύβαλος (Honda) οδηγούσε τον αγώνα, ο Κουζής κατάφερε να ανέβει στην 2η θέση αλλά ο Γαλατιανός που ξεκίνησε τελευταίος, χωρίς να κόψει τον καταιγιστικό ρυθμό του, έφτασε τον Κουζή και τον πέρασε και σε ελάχιστους γύρους καταβρόχθισε την μεγάλη διαφορά του με τον Σκύβαλο τον οποίο και πέρασε λίγο πριν τον τερματισμό για να πανηγυρίσει μια αξέχαστη νίκη!
Στο β’ σκέλος, ο Κουζής πίεσε για λίγο τον Γαλατιανό που όμως δεν «σήκωνε μύγα στο σπαθί του» και πήρε ακόμα μια νίκη με τον Κουζή 2ο και τον Σκύβαλο αρκετά πιο πίσω 3ο.

Οι φωτογραφίες του αγώνα είναι προσφορά του www.trikalaola.gr

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:37

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δελτίου τύπου Husqvarna Κύπελο motocross δυτικής Ελλάδος »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon