.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011 09:40

Π.Π. Rally Raid - Trail Ride 2011 2ος αγώνας - Καλάβρυτα

 

 2ος Αγώνας - Καλάβρυτα 16-17 Απριλίου

 


Σε αγαπημένα μέρη…

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2011 θα συνεχιστεί στα Καλάβρυτα, σε μέρη απίθανα κι αγαπημένα, αλλά προπάντων φιλόξενα και «χωματερά»…

O αγώνας που διοργανώνεται από το Off Road Team θα είναι διήμερος, στις 16 και 17 Απριλίου, και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών αγωνιζομένων λόγω της προνομιακής περιοχής των Καλαβρύτων. Το μέρος, αδιαμφισβήτητα αποτελεί έναν εκπληκτικό προορισμό για πολλά είδη εναλλακτικού τουρισμού, ανάμεσά τους και οι «χωμάτινες» αναζητήσεις και οι αγώνες Rally Raid που έχει καθιερώσει το Off Road Team τα τελευταία χρόνια στην περιοχή!

Σε μαγικές περιοχές

Ο αγώνας προσμετρά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντοχής 4Χ4. Με αφετηρία και τερματισμό κάθε ημέρα τα Καλάβρυτα, θα εκδράμουμε σε μαγικές περιοχές του νομού Αχαΐας, σε παλιά και καινούργια μέρη, σε μια πρωτότυπη και άκρως ενδιαφέρουσα διαδρομή.

Ο αγώνας που θα έχει μήκος περίπου 350km, θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι για τις μοτοσυκλέτες, τα Quad και τα αυτοκίνητα, ενώ τα πρώτα πληρώματα αναμένεται να τερματίσουν κατά τις 18:00. Την Κυριακή η εκκίνηση θα γίνει στις 8:00 το πρωί και ο τερματισμός θα ολοκληρωθεί στις 16:00. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να ολοκληρώσουν μικρότερη διαδρομή (περίπου 200km).

Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off και Quad καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS! Για τα αυτοκίνητα 4X4 θα υπάρχουν 3 κατηγορίες: Μία Open - Ζ1 για οχήματα ορισμένων αγωνιστικών προδιαγραφών, δύο Normal - Ζ2, μία έως 2000cc και μία για μεγαλύτερου κυβισμού, αλλά και μία για «νέους» στο χώρο αγωνιζόμενους την Entry Level - Ζ3, με μικρότερη διαδρομή.

Σας περιμένουμε όλους ως αγωνιζόμενους ή ως θεατές, στον 2ο αγώνα της χρονιάς, στον πιο επιτυχημένο θεσμό της μοτοσυκλέτας αλλά και αυτοκινήτου 4Χ4 στη χώρα μας! Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας www.offroadteam.gr θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή, καθώς και πληροφορίες για την διαμονή σας στην περιοχή.

Αρωγοί του αγώνα είναι οι MAKAN Touratech Hellas, η Jet Power, η Red Bull, η Denicol, το Boss Travel και η εταιρία συστημάτων επικοινωνίας AMITEL A.E. Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Τετρακίνηση MAG, και οι ιστοσελίδες www.to4x4.gr, www.motorsite.gr, www.pitlane.gr, www.MrBike.gr, www.Bikeit.gr και φυσικά το www.trailride.gr

Περισσότερες πληροφορίες – φωτογραφίες στo: www.offroadteam.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon