.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011 21:41

Π.Π. Enduro – Βέροια - Πριν τον αγώνα

 

Όλα έτοιμα για αύριο!

 



Όλα είναι έτοιμα στην Βέροια για τον 2ο και 3ο αγώνα του πρωταθλήματος enduro της χρονιάς. Η ΛΕΜΟΒ ετοίμασε έναν αγώνα προκειμένου να απολαύσουν οδήγηση οι αναβάτες αλλά και να υπάρχει εύκολη πρόσβαση για τους θεατές. Οι 60 αναβάτες που έχουν περάσει μέχρι στιγμής τεχνικό έλεγχο για τον αυριανό αγώνα του Σαββάτου, θα προσθέσουν άλλες δέκα συμμετοχές για τον αγώνα της Κυριακής.

Εύκολη πρόσβαση παντού

Το Park Ferme έχει στηθεί μέσα στην πόλη, στην περιοχή της Εβραϊκής συνοικίας (Εβραϊκά μνήματα), στην Μπαρμπούτα, η οποία οφείλει το όνομά της στην ομώνυμη βρύση που βρίσκεται στην περιοχή. Η πρόσβαση για του τοπικούς είναι εύκολη μιας και μπορεί να έρθει κάποιος με τα πόδια. Αυτό είναι κάτι που βοηθάει στην προβολή του αθλήματος μιας και οι απομακρυσμένες περιοχές, κρατούν τους θεατές μακριά και τους αναβάτες καλά κρυμμένους.

Ο χώρος των αθλητικών εγκαταστάσεων χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να στηθούν οι απαραίτητες τέντες των ομάδων που για φέτος εμφανίζονται πολύ καλά οργανωμένες.
Από εκεί ξεκινάει και ο αγώνας, που θα διανύσει την ουρά των 8,5 χιλιομέτρων μέχρι να βρεθεί στον κύκλο. Δύο είναι οι ειδικές διαδρομές οι οποίες χωρίζονται σε enduro και motocross. Έχουν διάρκεια 4,5 χιλιομέτρων και ενώ η μία, enduro, περνάει μέσα από δάσος και τεχνικά κομμάτια, η άλλη είναι πιο γρήγορη, χαραγμένη σε χωράφι, οριοθετημένη με κορδέλες. Η τελευταία έχει και καλύτερη θέαση μιας και βρίσκεται πάνω στον δρόμο και ο θεατής μπορεί να την απολαύσει σχεδόν όλη.

Η απόσταση του κύκλου είναι 48 χιλιόμετρα, τα οποία το Σάββατο θα καλυφθούν τέσσερις φορές ενώ την Κυριακή, τρεις (209 και 157 χιλιόμετρα συνολικά).
Ο καιρός μέχρι στιγμής είναι ζεστός για την εποχή, και όλη την ημέρα της Παρασκευής επικρατούσε ηλιοφάνεια και 18 βαθμοί κελσίου. Αυτό σημαίνει πως τα μαλακά χώματα της Βέροιας, εκτός ότι θα προσφέρουν άριστη πρόσφυση στους αναβάτες, πιθανότατα θα βγάλουν και σκόνη στο πέρασμα της ημέρας.

Οι αναβάτες έχουν περάσει τον τεχνικό έλεγχο και σε λίγη ώρα θα ενημερωθούν σχετικά με την αυριανή μέρα, ενώ θα πάρουν και τους απαραίτητους χρόνους.
Μείνετε συντονισμένοι για να ενημερωθείτε για την εξέλιξη του αυριανού αγώνα. Καλή επιτυχία σε όλους!

Φωτογραφίες parc ferme και ειδικών


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:22

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon