.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 10:39

Α.ΜΟ.Σ. ΣΚΥΔΡΑΣ – Αναλαμβάνει τον εναρκτήριο αγώνα του Π.Π. ΜΧ 2021

Ένας σχετικά νέος αθλητικός σύλλογος, μια ανανεωμένη πίστα και η έναρξη του Πανελλήνίου Πρωταθλήματος Motocross 2021.

[Δελτίο Τύπου]

Ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικος Σύλλογος Σκύδρας είναι ένας από τους νεότερους συλλόγους της Α.ΜΟ.ΤΟ.Ε. μόλις 3 χρόνια από την ίδρυσή του έχει διοργανώσει με τη βοήθεια του Ο.Φ.Μ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ το 2018 αγώνα motocross Βορείου Ελλάδος, το 2019 αγώνα motocross Βορείου Ελλάδος μαζί με την Α.ΜΟ.ΤΟ.Ε και το 2020 αγώνα motocross που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω covid-19.

Για το 2021 τολμήσαμε να ζητήσουμε αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross , η απόφαση αυτή μας γεμίζει ευθύνη και όρεξη για αρκετή δουλειά, έναρξη πρωταθλήματος λοιπόν με διήμερο αγώνα στις 24-25 Απριλίου 2021, στην κωμόπολη Σκύδρα του Νομού Πέλλας.

Όλα τα μέλη του συλλόγου, με τη βοήθεια της δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα της Δημάρχου κ. Ιγνατιάδου και της Περιφέρειας με τον περιφερειάρχη κ.Τζάμτζη, θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε σε οποίες απαιτήσεις έχει ο πρώτος αγώνας πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross.

Οι εργασίες στην πίστα Σκύδρας έχουν αρχίσει εδώ και πολύ καιρό και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει, αν όλα πάνε καλά όσον αφορά την πανδημία (covid-19) θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε από κάθε γωνία της Ελλάδος όλους τους αθλητές και τις ομάδες του motocross.

Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Σκύδρας

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon