.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 01 Μαρτίου 2011 09:26

Husqvarna motorcycles - 1ος αγώνας enduro - Μέγαρα

 

Δυναμικό ξεκίνημα

 


Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς στα Μέγαρα επεφύλασσε αγωνιστικές εκπλήξεις για την ομάδα της Husqvarna, οι αθλητές της οποίας πρωταγωνίστησαν σε όλες τις κατηγορίες. Η μεγάλη παρουσία της ομάδας στα paddocks του αγώνα επιβεβαίωσε την νέα προσπάθεια που πραγματοποιείται την φετινή χρονιά.

Με αιχμή του δόρατος τον Παναγιώτη Κουζή η μάχη για την νίκη κράτησε μέχρι το τέλος όπου και εξασφάλισε την δεύτερη θέση στην κατηγορία Ε2. Ο Παναγιώτης Κουζής, πρωταθλητής motocross 2010, συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος δείχνοντας απλόχερα το ταλέντο του στο πολύωρο άθλημα.

E1


Θετικό ξεκίνημα και για τον Γιάννη Παυλίδη στην κατηγορία Ε1, κρατήθηκε κοντά στην κορυφή αυξάνοντας την απόδοσή του σταδιακά στον αγώνα. Ένα μικρό λάθος του (ένα λεπτό ποινής) στο ξεκίνημα του αγώνα δεν του επέτρεψε να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην πρώτη θέση, μένοντας τρίτος στον πρώτο αγώνα.

Γιάννης Παυλίδης “Πολύ ωραίος αγώνας, καλοστημένος ίσως με κούρασαν λίγο τα κλαδιά στις απλές διαδρομές αλλά οι ειδικές ήταν πανέμορφες. Ήταν ένας αγώνας για να καταλάβουμε που βρισκόμαστε. Είδα τους αντιπάλους μου, τους χρόνους τους και είμαι αισιόδοξος, βλέπω τους χρόνους μου να είναι πολύ κοντά. Θεωρώ ότι ήταν ένας αγώνας με πολύ άγχος αλλά στο μέλλον θα είναι καλύτερα για εμένα.”

Αποτελέσματα Ε1
1.    #123 Τρίγκας Γιάννης
2.    #133 Ζώρας Αλέξης
3.    #198 Παυλίδης Γιάννης Husqvarna

Βαθμολογία Ε1
1.    Τρίγκας Γιάννης – 25
2.    Ζώρας Αλέξης – 20
3.    Παυλίδης Γιάννης Husqvarna – 16

E2

Παναγιώτης Κουζής “Δεν είχα μεγάλες βλέψεις για τον αγώνα, περίμενα να δω τους αντιπάλους μου μιας και ήταν η πρώτη συμμετοχή μου. Η δεύτερη θέση είναι πολύ καλή για τον πρώτο αγώνα. Ξεκίνησα πίσω λόγω της σειράς εκκίνησης και βρήκα αργούς αθλητές μπροστά μου και στην απλή αλλά και στις ειδικές. Δεν είχα την καλύτερη εκκίνηση στον πρώτο γύρο έμεινα αρκετά δευτερόλεπτα πίσω και δεν μπόρεσα να καλύψω την διαφορά. Οι ειδικές ήταν ωραίες έλειπαν βέβαια τα άλματα (motocross) αλλά ήταν μια διαφορετική εμπειρία. Περισσότερο κουράστηκα στις απλές παρά στις ειδικές. Στον επόμενο αγώνα θα ξεκινήσω από τις μπροστά θέσεις οπότε θα είναι καλύτερα.”

Αποτελέσματα Ε2
1.    #275 Βαγγελάκος Δημήτρης
2.    #217 Κουζής Παναγιώτης Husqvarna
3.    #22 Τσακατσώνης Δημήτρης

Βαθμολογία Ε2
1.    Βαγγελάκος Δημήτρης - 25
2.    Κουζής Παναγιώτης Husqvarna – 20
3.    Τσακατσώνης Δημήτρης – 16

E3

Επανεμφάνιση για τον Θανάση Αυγέρη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro με την Husqvarna TE 511 μετά από δυο χρόνια καθώς πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα motocross. Έχοντας δοκιμάσει την νέα του μοτοσυκλέτα για ελάχιστο διάστημα σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της κατηγορίας Ε3, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Θανάσης Αυγέρης “Ο αγώνας ήταν ακριβός ένας αγώνας enduro. Δύσκολη και κουραστική απλή διαδρομή όσο έπρεπε, με καλούς χρόνους. Χωρίς λάσπη ούτε βέβαια σκόνη, ήταν πολύ ωραία, είχα να συμμετάσχω σε τόσο καλό αγώνα από το 2001. Η μοτοσυκλέτα μου είναι πολύ καλή απλά δεν έχω προλάβει να την φέρω στα μέτρα μου. Έχω ένα μικρό χτύπημα στα πλευρά από πρόσφατη πτώση. Ήταν μια καλή ευκαιρία για να δω πως θα αγωνιστώ μετά από την μεγάλη αποχή που είχα στους αγώνες enduro.”

Αποτελέσματα Ε3
1.    #380 Σιαφαρίκας Βασίλης
2.    #33 Τράντζας Μιχάλης
3.    #318 Κασκάνης Κώστας
4.    #311 Αυγέρης Θανάσης Husqvarna

Βαθμολογία Ε3
1.    Σιαφαρίκας Βασίλης - 25
2.    Τράντζας Μιχάλης - 20
3.    Κασκάνης Κώστας - 16
4.    Αυγέρης Θανάσης Husqvarna – 13

Ευχόμαστε συγχαρητήρια στους αναβάτες Husqvarna και καλή επιτυχία στον επόμενο αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος enduro που θα γίνει στην Βέροια 26-27 Μαρτίου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Husqvarna Motorcycles www.husqvarna-motorcycles.gr, να επικοινωνήσετε με κάποιον από τους Eπίσημους Eμπόρους Husqvarna Motorcycles ή να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της BMW Hellas 210 9118000.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:21

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 15ο Rally Raid 2011 Γενική συνέλευση ΣΟΑΜ »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon