.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011 10:56

Π. Π. Trail Ride 2011 - 1ος Αγώνας

 

 

Δυνατή αρχή!

 

 

Ναύπλιο 13 Μαρτίου


Η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Rally Raid - Trail Ride 2011 θα ανοίξει στο Ναύπλιο, με μια μεγάλη βόλτα στο Νομό Αργολίδας, στις 13 Μαρτίου, για μοτοσυκλέτες, quad, και αυτοκίνητα.

O αγώνας διοργανώνεται από το 4Χ4 Sport Club Ναυπλίου με την συνεργασία του Off Road Team σε μια προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, από μια δυνατή ομάδα, στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Ο αγώνας προσμετρά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντοχής 4Χ4 που ξεκινά παράλληλα. Με αφετηρία το όμορφο Ναύπλιο, θα διασχίσουμε την Αργολίδα προς ανατολικά, για να κατέβουμε προς τις περιοχές της Ερμιονίδας, σε μια ενδιαφέρουσα και καινούργια διαδρομή.

Ο αγώνας που θα έχει μήκος περίπου 200km, θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 8:00 το πρωί για τις μοτοσυκλέτες, τα Quad και τα αυτοκίνητα, ενώ τα πρώτα πληρώματα αναμένεται να τερματίσουν κατά τις 14:00. Όσοι το επιθυμούν όμως, μπορούν να ολοκληρώσουν μικρότερη διαδρομή (περίπου 100km).

Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off και Quad καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS! Για τα αυτοκίνητα 4X4 θα υπάρχουν 3 κατηγορίες: Μία Open για οχήματα ορισμένων αγωνιστικών προδιαγραφών, και δύο Normal, μία έως 2000cc και μία για μεγαλύτερου κυβισμού.

Σας περιμένουμε όλους ως αγωνιζόμενους ή ως θεατές, στον πρώτο αυτό αγώνα της χρονιάς, στον πιο επιτυχημένο θεσμό της1oTR11-Nafplio_800x600
μοτοσυκλέτας αλλά και αυτοκινήτου 4Χ4 στη χώρα μας! Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας www.offroadteam.gr θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή.

Αρωγοί του αγώνα είναι το Perfect Travel, το MEGA Sport, η Ψησταριά Ψαλίδας, και οι MAKAN Touratech Hellas, η Jet Power, η Red Bull, η Denicol, το Boss Travel και η εταιρία συστημάτων επικοινωνίας AMITEL A.E. Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Τετρακίνηση MAG, και οι ιστοσελίδες www.to4x4.gr, www.motorsite.gr, www.pitlane.gr, www.MrBike.gr, www.Bikeit.gr και φυσικά το www.trailride.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΟΜΕ - Κύπελλο Scramble Πελοποννήσου Γιώργος Δαργινάκης »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon