.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2011 10:15

Π. Π. Rally Raid - Trail Ride 2011

 


Πρόγραμμα 2011 και πανευρωπαϊκός αγώνας!

 


 

 

To Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride θα μπει τον 7ο χρόνο ζωής του το 2011!

Παρόλες τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τον πιο επιτυχημένο θεσμό στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, αφού τόσο οι αγωνιζόμενοι με τα αυτοκίνητα 4Χ4 όσο και οι αναβάτες με τις μοτοσυκλέτες και τα quad το θέλουν, το αγαπούν και το στηρίζουν!

Οι αγώνες Trairide – Rally Raid που θα διοργανώσει το Off Road Team θα είναι οι εξής 6:

{arttinytable}

1ο Trail Ride

13/3 Ναύπλιο 1ήμερο +4Χ4 (συντελεστής 1)
2ο Rally Raid 16-17/4 Καλάβρυτα 2ήμερο +4Χ4 (συντελεστής 2)
3ο Trail Ride 8/5 Πήλιο 1ήμερο +4Χ4 (συντελεστής 1)
4ο Trail Ride 26/6 Κύθηρα 1ήμερο (συντελεστής 1)

5ο Trail Ride 20/11 Αττική 1ήμερο (συντελεστής 1)

6ο Trail Ride 11/12 Κονίστρες 1ήμερο +4Χ4 (συντελεστής 1)

{/arttinytable}

Επίσης, το Οff Road Team σε συνεργασία με την ΛΑΜΣ - Λέσχη Αυτοκινήτου – Μοτοσυκλέτας Σερρών, θα διοργανώσει ένα επιπλέον αγώνα Rally Raid, 26-30 Οκτωβρίου, διάρκειας 5 ημερών! (συντελεστής 3).
Ο αγώνας δεν θα προσμετρά στο Πρωτάθλημα Trail Ride, αλλά θα προσμετρά στο Πρωτάθλημα αγώνων 4Χ4 Αντοχής με συντελεστή 3. Ο συγκεκριμένος μεγαλειώδης αγώνας προσμετρά και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cross Country Rally Raid της UEM, και φιλοδοξεί στο μέλλον να μπει στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Rally Raid!
Λόγω όμως του ειδικού ενδιαφέροντος ενός τέτοιου αγώνα, αποφασίσαμε να μην συμπεριληφθεί στο ημερολόγιο των Trail Ride, τα οποία θέλουμε να κρατήσουμε σε ένα χαμηλό αριθμό, τόσο από πλευράς διοργανώσεων, όσο και από πλευράς συνολικού αγωνιστικού κόστους.
Η αυλαία θα ανοίξει στο Ναύπλιο στις 13 Μαρτίου, σε έναν αγώνα που συνδιοργανώνουμε με το 4Χ4 Sport Club Ναυπλίου, προσδοκώντας σε μια δυνατή αρχή
Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off και Quad καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS! Για τα αυτοκίνητα 4X4 θα υπάρχουν 3 κατηγορίες: Μία Open για οχήματα ορισμένων αγωνιστικών προδιαγραφών, και δύο Normal, μία έως 2000cc και μία για μεγαλύτερου κυβισμού οχήματα.

Σας περιμένουμε όλους ως αγωνιζόμενους ή ως θεατές, στους αγώνες μας!
Μείνετε συντονισμένοι στο www.offroadteam.gr όπου θα βρίσκετε όλες τις πληροφορίες για τους αγώνες μας.

Αρωγοί του Πρωταθλήματος Trail Ride είναι οι MAKAN Touratech Hellas, Jet Power, Red Bull, Colori, Denicol, Michelin, Boss Travel και η εταιρία συστημάτων επικοινωνίας AMITEL A.E. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το περιοδικό Τετρακίνηση MAG, και οι ιστοσελίδες www.to4x4.gr, www.motorsite.gr, www.pitlane.gr, www.MrBike.gr, www.Bikeit.gr και φυσικά το www.trailride.gr. Οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού θα υποστηρίζουν τους αγώνες μας!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon