.
Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011 09:46

Γιάννης Παυλίδης – Husqvarna TE 250

 


Παρέλαβε το “Meo Replica”!

 



Ο Γιάννης Παυλίδης της ομάδας Husqvarna Superbike παρέλαβε πρόσφατα την νέα του μοτοσυκλέτα με την οποία θα αγωνιστεί στην κατηγορία E1 του Ελληνικού πρωταθλήματος enduro.

Ο νεαρός που βρίσκεται στην Husqvarna για 3η συνεχόμενη χρονιά, με την υποστήριξη του πλέον εξουσιοδοτημένου καταστήματος Husqvarna, Superbike Racing από την Θεσσαλονίκη, θα συνεχίσει και φέτος την εμπλοκή του με στόχο τον τίτλο.

Η μοτοσυκλέτα είναι ήδη πρωταθλήτρια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με τον Antoine Meo, και είναι η ειδική έκδοση “Meo replica”. Διαθέτει τα γραφικά και αυτοκόλλητα με τα οποία ο Γάλλος κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του και έδωσε στην Husqvarna το πρωτάθλημα μετά το 2004 και τον Stefan Merriman.

Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα είναι μία από τις 100 αριθμημένες που παρήχθησαν από την Husqvarna προκειμένου να πανηγυρίσει τον σημαντικό παγκόσμιο τίτλο της.

Το Bikeit εύχεται καλή επιτυχία στον Γιάννη Παυλίδη με την ευχή στο τέλος της χρονιάς να τιμήσει τον άσο που ήδη φέρει η μοτοσυκλέτα στα μαύρα number plates της.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:16

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΟΜΕ - ΜΟΤΟ 1ος αγώνας Scramble – Τυμπάκι »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon