.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011 08:18

ΟΜΕ - ΜΟΤΟ

 


Προκύρηξη πρωταθλημάτων και αλλαγές

 


Όπως  είχαμε αναφέρει πριν λίγες μέρες στο Bikeit, η OME συζήτησε με τους αναβάτες για πολλοστή φορά και κατέληξε στα είδη αγώνων τα οποία θα διοργανώσει για το 2011, καθώς και την οικονομική βοήθεια με την οποία θα βοηθήσει την συμμετοχή τους. Στο παρακάτω δελτίο τύπου αναφέρονται επιγραμματικά:

Δελτίο τύπου

H Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας Ελλάδος μετά από συνεχείς συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των αγωνιστικών επιτροπών, αλλά και μετά από τρεις (3) συζητήσεις με τους αγωνιζόμενους του χώρου της μοτοσικλέτας, αποφάσισε τα κάτωθι:

-    Την προκήρυξη των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων, Motocross και Scramble
-    Την προκήρυξη των  Κυπέλλων, Motocross Βορείου Ελλάδος, Motocross Κεντρικής Ελλάδος, Motocross Δυτικής Ελλάδος,
-    Προκήρυξη κυπέλλου Quad R,
-    Scramble Βορείου Ελλάδος Kεντρικής Ελλάδος Ν-Δ Ελλάδος και Enduro Νοτίου Ελλάδος.
-    Την, εκ νέου, Οικονομικής Ενίσχυση Οδηγών 2011.
-    Την διεξαγωγή του Super Τελικού για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross.

Αναλυτικά:
1. Το αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2011, περιορίζεται από οχτώ (8) στις επτά (7) αγω-νιστικές συναντήσεις για τα πάσης φύσεως, Πανελλήνια Πρωταθλήματα και στις πέντε (5) αγωνιστικές συναντήσεις για τα Κύπελλα. Περισσότερες πληροφορίες θα δο-θούν στις αντίστοιχες προκηρύξεις μαζί με το αγωνιστικό πρόγραμμα του κάθε θε-σμού.
2. Το σύστημα Οικονομικής Ενίσχυσης Οδηγών για το 2011 αλλάζει και πλέον  αφορά αποκλειστικά τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross.

Oι τρεις πρώτοι τερματίσαντες αναβάτες των κατηγοριών ΜΧ1και ΜΧ2 κάθε αγώνα (σκέλους) θα επιβραβεύονται με τα χρηματικά έπαθλα των 120€ ο πρώτος, των 80€ ο δεύτερος και των 50€ ο τρίτος. Επίσης οι υπόλοιποι κατά σειρά τερματίσαντες αναβάτες  των παρα-πάνω κατηγοριών  από τον 4ο   έως τον 15ο  θα επιβραβεύονται με πριμ τερματισμού 35€ κάθε αγώνα (σκέλους). Συνολικά δέκα πέντε (15) οδηγοί στη κάθε κατηγορία.

Για την κατηγορία ΟΡΕΝ θα υπάρξει σχετική οικονομική ενίσχυση για τις δύο (2)  από τις επτά (7) συναντήσεις .

Θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες η αναλυτική προκήρυξη Οικονομικής Ενίσχυσης Οδη-γών 2011.

Στην τελευταία συνάντηση (έβδομη) του Π.Π ΜΧ, στον προτελευταίο (13ο αγώνα) ΔΕΝ θα υπάρξει πριμ και στον αγώνα αυτόν θα ανακηρυχθούν οι Πρωταθλητές 2011, ενώ, στον τε-λευταίο αγώνα (14ο σκέλος) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross θα διεξαχθεί μικ-τός αγώνας των κατηγοριών MX1, MX2 και OPEN με την μορφή Super Τελικού ο οποίος δεν θα προσμετρά στην τελική βαθμολογία  των κατηγοριών αυτών, αλλά θα έχει σημαντικά χρηματικά έπαθλα, για τους συμμετέχοντες.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι 20 πρώτοι της τελικής βαθμολογίας πρωταθλήματος των τριών κατηγοριών, από τους οποίους θα συμμετέχουν, στον Super Τελικό, μέσω σύντομης, την ίδια μέρα, προκριματικής διαδικασίας οι 38 καλύτεροι. Στους 20 πρώτους του Super Τελικού θα δοθούν σημαντικά χρηματικά έπαθλα. Θα υπάρξουν οδηγοί, οι οποίοι θα συμμε-άσχουν, κατ’ επιλογήν του οργανωτή (“WILD CARD”), πέραν της παραπάνω διαδικασίας.

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στην αντίστοιχη προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross.


Από το Γραφείο Τύπου

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:32

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon