.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011 13:00

Δημήτρης Βαγγελάκος

 

Με Yamaha και στο enduro

 

 

 

Ο Δημήτρης Βαγγελάκος, Νο2 στο motocross,  έδωσε το στίγμα του στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα enduro. Συμμετείχε και κέρδισε και τις δύο μέρες την γενική κατάταξη στον αγώνα της Κοζάνης αποδεικνύοντας ότι μπορεί να τα καταφέρει άνετα στο ιδιαίτερο αυτό μηχανοκίνητο σπορ. Σε συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει, ανέφερε ότι έψαχνε τρόπο να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα enduro του 2011, του είχε γίνει πρόταση για να τρέξει με Gas Gas EC 300.

Αυτός βέβαια έψαχνε τρόπο για να συνδυάσει και τα δύο αθλήματα, motocross και enduro, κάτι ιδιαίτερα δύσκολο με δύο διαφορετικές εταιρίες. Μιας και ο Βαγγελάκος τα τελευταία χρόνια είναι αναβάτης της Yamaha και έχει ήδη μία πολύ καλή σχέση, θα ήταν λίγο περίεργο να αλλάζει εταιρία κάθε λίγο και λιγάκι. Έτσι η λύση βρέθηκε και ο αναβάτης θα συνεχίσει να τρέχει motocross με την ομάδα του 2010 με Yamaha YZ 450 F στην κατηγορία MX1. Ταυτόχρονα, θα τρέχει με WR 250F στην κατηγορία E1, όπως ακούγεται μέχρι στιγμής.

Όλα θα επιβεβαιωθούν εντός των ημερών με αποτέλεσμα να έχουμε ακόμη ένα αναβάτη motocross, μαζί με τον Παναγιώτη Κουζή, που θα έχει διπλή δράση. Οι δύο κορυφαία MXερς δεν θα βρεθούν αντιμέτωποι στο enduro μιας και ο Κουζής θα τρέξει στην κατηγορία Ε2 με Husqvarna TE 449.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « AMOTOE - Π.Π.Motocross ΟΜΕ 2011 Συνάντηση αναβατών & οργανωτών »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon