.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 09:45

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών – Προσφορά με προπληρωμένες χρήσεις πίστας για το 2021

Μετά τη λήψη και καθιέρωση των απαιτούμενων μέτρων κατά της διάδοσης του Covid 19 και την απόφαση για την χρήση αποκλειστικά της κάρτας από τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που προσέρχονται στην πίστα για ατομική προπόνηση, το Αυτοκινητοδρόμιο αποφάσισε να προχωρήσει και να εναρμονιστεί με τα νέα δεδομένα.

Έτσι, προκειμένου να προωθηθεί η χρήση κάρτας και ο περιορισμός της χρήσης μετρητών-εν μέσω πανδημίας-αποφασίστηκε η παρακάτω προσφορά για όλους τους λάτρεις του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας και γενικώς όλους τους επισκέπτες του Αυτοκινητοδρομίου.

Ειδικότερα, μέχρι το τέλος του έτους (31 Δεκεμβρίου) όποιος προπληρώσει 4 ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ θα έχει και ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ, ενώ στις 7 ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ θα προστεθούν κι άλλες ΤΡΕΙΣ ΩΣ ΔΩΡΟ.

Να σημειωθεί ότι οι προπληρωμές (50ευρώ για μοτοσυκλέτες και 60 για αυτοκίνητα για όλη την εβδομάδα) θα γίνονται διαδικτυακά κι ως ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ, αλλά η χρήση της πίστας και των επιπλέον δωρεάν προπονήσεων θα είναι δυνατή καθ’ όλη τη διάρκεια και του ερχόμενου 2021.

Τέλος, επισημαίνεται ότι το Αυτοκινητοδρόμιο ανέλαβε αυτή την πρωτοβουλία, όχι μόνον λόγω του κορωνοϊού, αλλά κυρίως για να συμβάλλει στην προώθηση και καθιέρωση νέων ευκολότερων, συντομότερων κι ασφαλέστερων τρόπων για τους αθλητές και τους πελάτες του.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23210 52592.

Πηγή: Serrescircuit.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon