.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010 16:16

Honda Σαρακάκης

 

Red Champions!

 



H ομάδα της Ηonda κυριάρχησε στο πρωτάθλημα enduro! Οι αναβάτες της κατέκτησαν την γενική κατάταξη και ανέβηκαν στις ψηλότερες θέσεις της τελικής κατάταξης. Ας δούμε τα αποτελέσματα:

Πρωταθλητής Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro 2010 - Γενική κατάταξη και Ε1 κατηγορία, Βασίλης "siafarix" Σιαφαρίκας


Ε1.
Δύο τερματισμούς στην τριάδα της κατηγορίας Ε1 ήθελε ο Βασίλης Σιαφαρίκας  για να  εξασφαλίσει τον τίτλο σε γενική κατάταξη και Ε1 κατηγορία για το 2010. Οδηγώντας προσεκτικά και αποφεύγοντας λάθη και πτώσεις που θα επέφεραν τραυματισμό, ο Βασίλης έφερε τα καλύτερα αποτελέσματα (τερματίζοντας δεύτερος στην Ε1 και τις δύο ημέρες) που μας έδωσαν την χαρά να τον δούμε και πάλι πρωταθλητή Ελλάδος.  Σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία, με δυνατό συναγωνισμό και ένα άσχημο τραυματισμό στην αρχή της χρονιάς που τον κράτησε εκτός μάχης για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτός ο τίτλος αποκτά μεγαλύτερη αξία.

Ε2.
Σε μια κατηγορία που ουσιαστικά είχε κριθεί ο τίτλος για την πρώτη θέση, ο αναβάτης μας Γιώργος Κοινωνάς αγωνίστηκε με πείσμα και προσεκτική οδήγηση χωρίς πτώσεις, πιέζοντας σε κάθε ειδική διαδρομή και τις δύο μέρες του αγώνα κατακτώντας δύο τρίτες θέσεις. Με αυτούς τους τερματισμούς διατήρησε την τελική τρίτη θέση στην κατάταξη της κατηγορίας Ε2 και μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά που είδαμε άλλη μια Honda στην τελική τριάδα του πρωταθλήματος.

Ε3.
Η κατηγορία που κέντρισε το ενδιαφέρον όλων μας αφού τίποτα δεν είχε κριθεί έως την τελευταία ειδική διαδρομή του αγώνα.
Οδηγώντας από την αρχή του αγώνα με σκοπό την νίκη, ο αναβάτης μας Μιχάλης Τράντζας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό από την πρώτη ειδική διαδρομή σημειώνοντας τους καλύτερους  χρόνους στην κατηγορία του.
Δυστυχώς όμως μια πτώση σε ειδική διαδρομή πλήγωσε σοβαρά τον κινητήρα της μοτοσυκλέτας του με αποτέλεσμα την διαρροή λαδιού που δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στον κινητήρα και καθόρισε την μετέπειτα πορεία του στον αγώνα.
Ο Μιχάλης τερμάτισε δεύτερος το Σάββατο αλλά εγκατέλειψε στην τελευταία ειδική διαδρομή του αγώνα της Κυριακής τελειώνοντας το πρωτάθλημα στην τρίτη θέση της κατάταξης στην Ε3 κατηγορία κρατώντας ψηλά την σημαία της Honda και σε αυτήν την πολύ δύσκολη κατηγορία.

EJ.
Στην κατηγορία όπου είχαμε δύο αναβάτες.
Πρωταθλητής ο Αντώνης Δήμου, οδήγησε την μοτοσυκλέτα του προσεκτικά και τις δύο μέρες του αγώνα συγκεντρώνοντας τους απαραίτητους βαθμούς που τον κράτησαν πρώτο στην τελική κατάταξη της Junior στην οποία ήταν πρωτοπόρος από τα μέσα της σεζόν.
Τρίτος στην τελική κατάταξη ο Νάσος Τρίγκας που οδήγησε καταπληκτικά την CRE F 250R του σημειώνοντας χρόνους κοντά στην πρώτη πεντάδα της γενικής κατηγορίας.

ΕΒ.
Ο Πέτρος Γερόπουλος οδήγησε την CRE F 300X του περίφημα καταφέρνοντας να μείνει μέσα στην πρώτη τριάδα της κατηγορίας του και κέρδισε επάξια την τελική δεύτερη θέση.

EWoman.
Η Mαρία Βασιλάκη  πάνω σε μια CRE F 250X κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στην κατηγορία των γυναικών και στέφτηκε πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Νίκος Ζουρνατζής - Team Manager
"Μια δύσκολη αγωνιστική σεζόν έφτασε στο τέλος της και είμαστε όλοι χαρούμενοι που καταφέραμε να κερδίσουμε για άλλη μια χρονιά τον τίτλο στην γενική κατάταξη και στην Ε1 κατηγορία με τον Βασίλη Σιαφαρίκα αλλά και με τις επιτυχίες όλων των αναβατών μας στις αντίστοιχες κατηγορίες κάνοντας την ομάδας μας δυνατότερη από κάθε άλλη χρονιά.
•    τρίτη θέση στην Ε2 με τον Γιώργο Κοινωνά,
•    τρίτη θέση στην Ε3 με τον Μιχάλη Τράντζα
•    πρωταθλητή στην Junior  με τον Αντώνη Δήμου
•    Τρίτη θέση στην Junior με τον Νάσο Τρίγκα
•    δεύτερη θέση στην ΕΒ με τον Πέτρο Γερόπουλοι
•    πρωταθλήτρια στην EW με την Μαρία Βασιλάκη

Προσπαθήσαμε όλοι πολύ σκληρά και καταφέραμε τα καλύτερα αποτελέσματα τιμώντας  το σλόγκαν μας  “RED CHAMPIONS”.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν την ομάδα μας αυτήν την δύσκολη χρονιά, ξεκινώντας από τους αναβάτες μας, όλα τα μέλη του support team και ιδιαιτέρα τον Δημήτρη Κίτσιο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν οι χορηγοί μας γιατί χωρίς την υποστήριξη τους δεν θα μπορούσαμε να βρεθούμε εδώ που είμαστε σήμερα.

Χορηγοί:
MOTOACTION, Νίκος Ζουρνατζής service, τεχνική υποστήριξη, Race support.
TRS Jolly Racing team, βελτιώσεις tech support,
AGIP  - λιπαντικά
ΟΚ Wheel - Dunlop ελαστικά
ΠΕΡΚΟ Α.Ε. (AXO, PREMIER, FREN TUBO, EK Chain, CHT Charavalli γρανάζια κίνησης)
ΜΟΤΟΜΑΡΚΕΤ-  Acerbis, Gaerne αξεσουάρ
MC Motor import  - ARAI - ACERBIS αξεσουάρ
Σπ.Αλεξόπουλος - Rental. DID NEWFREN HIFLO
3P Racing - UTOPIA Optics
Bgraphics - internet support, ψηφιακές εργασίες
Σιαφαρίκας -Τυροκομικά προϊόντα
Είμαστε σίγουροι ότι η επίσημη ομάδα της Honda – Σαρακάκης (HONDA RACING HELLAS) θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά με αντίστοιχες επιτυχίες.
Κλείνοντας θέλουμε να συγχαρούμε όλες τις εταιρίες και όλους τους αναβάτες που αγωνίστηκαν, ειδικά αυτούς που διακρίθηκαν και να ευχηθούμε να έχουμε ένα εξίσου καλό και συναρπαστικό πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά.


RED Champions!!!


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πρωτάθλημα enduro Κοζάνη Dirty Store Μαραγκουδάκης »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon