.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 09:07

Π. Π. Rally Raid - Trail Ride 2010

 

 

Επιστροφή στην «πέτρινη» πραγματικότητα!



6ος Αγώνας Αττική 24 Οκτωβρίου

Μετά το μεγάλο διάλειμμα του καλοκαιριού, και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που περνάμε με τα «μαγικά» μέτρα του ΔΝΤ, ένας δυνατός αγώνας στην Αττική Γη είναι ότι πρέπει για να μας επαναφέρει στην πραγματικότητα και μας επαναφέρει στον αγωνιστικό ρυθμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Rally Raid - Trail Ride 2010!

Ο 6ος αγώνας λοιπόν, θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου, με αφετηρία και τερματισμό το Κρυονέρι. 230 χιλιόμετρα με Αττική πέτρα μας περιμένουν να μας «ταρακουνήσουν» ώστε να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο της καλοκαιρινής ραστώνης! σε έναν αγώνα που δεν είναι ποτέ εύκολος,

Μια καινούργια διαδρομή με μια πρωτότυπη σχεδίαση μας περιμένει να την εξερευνήσουμε, προσπαθώντας να αποφύγουμε τις πληγωμένες από τις πυρκαγιές περιοχές. Για αυτό, θα υπάρχουν ασφάλτινες απλές στην αρχή και στο τέλος, ενώ ενδιάμεσα θα γίνει η μεγάλη ειδική διαδρομή του αγώνα.
Η Κοινότητα Κρυονερίου μας φιλοξενεί πολλές χρονιές συνεχόμενα, αλλά οι διαδρομές θα είναι 100% διαφορετικές!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 9:00 το πρωί για τις μοτοσυκλέτες, τα Quad και τα αυτοκίνητα, ενώ τα πρώτα πληρώματα αναμένεται να τερματίσουν κατά τις 16:00

Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off και Quad καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS! Για τα αυτοκίνητα 4X4 θα υπάρχουν 3 κατηγορίες: Μία για οχήματα έως 2000cc και μία για μεγαλύτερου κυβισμού αυτοκίνητα, ενώ θα υπάρχει και η κατηγορία Entry Level για πρωτοεμφανιζόμενους στο χώρο της τετρακίνησης αγωνιζόμενους!

Καθώς ο αγώνας προσμετρά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 4Χ4, θα υπάρχει ξεχωριστή αθλοθέτηση για τις κατηγορίες του, Open και Normal.

Σας περιμένουμε όλους ως αγωνιζόμενους ή ως θεατές, σε έναν ακόμη όμορφο αγώνα στην γνωστή μας Αττική Γη, στον πιο επιτυχημένο θεσμό της μοτοσυκλέτας αλλά και αυτοκινήτου 4Χ4 στη χώρα μας! Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας www.offroadteam.gr θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή.


Αρωγοί του αγώνα είναι οι MAKAN Touratech Hellas, η Jet Power, η Red Bull, η Denicol, το Tyres & More, η Michelin, το Moto Patronos, το Boss Travel και η εταιρία συστημάτων επικοινωνίας AMITEL A.E. Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά 0300, ΜΟΤΟ Τρίτη, Τετρακίνηση MAG, 4X4 Magazine, και οι ιστοσελίδες www.to4x4.gr, www.motorsite.gr, www.pitlane.gr, και φυσικά το www.trailride.gr

 

Περισσότερες πληροφορίες – φωτογραφίες στo: www.offroadteam.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 10:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πίστα ΜΧ Χαλκίδας Πίστας ΜΧ Χαλκίδας »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon