Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 09:36

Yamaha Racing - Ευχαριστήριο στην αγωνιστική ομάδα Motocross - Video

H Yamaha εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΜΧ αγωνιστική της ομάδα, δημιουργώντας ένα άκρως δυναμικό video. [Δελτίο Τύπου]

"Άλλη μια αγωνιστική χρονιά πέρασε, διαφορετική από κάθε προηγούμενη, με πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους, δυσκολίες, αμφιβολίες, εντάσεις, αλλά και πολύ συγκινητικές και ευτυχισμένες στιγμές, γεμάτες πάθος, ενθουσιασμό και νέες εμπειρίες, όλα απαραίτητα συστατικά μιας ΟΜΑΔΑΣ. Μιας ΟΜΑΔΑΣ που χτίστηκε σιγά σιγά τα τελευταία 8 χρόνια με πολλή αγάπη για το άθλημα. Μιας ΟΜΑΔΑΣ που εξελίσσεται μέσα στα χρόνια, με νεαρούς αθλητές που ξεκινούν δειλά με μια μικρή ΜΠΛΕ Yamaha και εξελίσσονται σε Πρωταθλητές! Και φυσικά, δεν σταματάμε εδώ! Συνεχίζουμε ακάθεκτοι, με βασικό σκοπό μας τη μετάδοση της αγάπης για το άθλημα!

Σε μια προσπάθεια να εκφράσουμε μέσα από την καρδιά μας ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στους αθλητές μας, οι οποίοι θεμελίωσαν την ομάδα της Yamaha προσφέροντας συνεργασία, αγάπη, εμπιστοσύνη και φυσικά τον καλύτερό τους εαυτό, δημιουργήσαμε ένα ευχαριστήριο video, για να σας εκφράσουμε ακριβώς αυτά τα συναισθήματα.

Σας ευχαριστούμε που αγωνίζεστε μαζί μας, σας ευχαριστούμε που δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό ώστε να μείνουμε ενωμένοι και να βγούμε νικητές!

Συνεχίζουμε δυνατά και πάμε ακόμα πιο ψηλά!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ #yamahakeepsdistance #yamahakeepssafe #safetorace"

Απολαύστε το video που θα βρείτε κάτω από το άρθρο.

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube