.
Κατηγορία Άλλοι
Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 16:12

Οριστική ακύρωση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2020

H A.MOT.O.E. ανακοίνωσε την ακύρωση των πανελλήνιων αγωνιστικών θεσμών του Enduro υπό το βάρος των περιορισμών λόγω covid-19.

Στη χρονιά-παγκόσμιο ντεμπούτο μιας πανδημίας που έχει φέρει τον πλανήτη ενώπιο με πρωτοφανή μέτρα, η αγωνιστική δραστηριότητα της Μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα έχει δεχτεί δραστικά χτυπήματα.

Κάποια πρωταθλήματα κατάφεραν να κλείσουν μια κουτσουρεμένη σεζόν με περιορισμένες συμμετοχές και να αναδείξουν πρωταθλητές και κυπελλούχους 2020 σε πείσμα των καιρών, για κάποια άλλα όμως η συγκυρία αποδείχθηκε μοιραία. Ο λόγος για το Enduro, που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει τον περασμένο Μάρτιο με τρεις κεντρικούς θεσμούς: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, Πανελλήνιο Κύπελλο και Πανελλήνιο Έπαθλο Enduro Sprint. Και οι τρεις θα έτρεχαν παράλληλα στις ίδιες διοργανώσεις, ωστόσο η έναρξή τους δεν έγινε ποτέ, καθώς τις πρόλαβε ένα άλλο ντεμπούτο: τα lockdown.

Το νέο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ορίστηκε εν τέλει για τον Σεπτέμβριο, ωστόσο τα απόνερα του πρώτου και η έλευση του δεύτερου κύματος επέφεραν νέα, απρόβλεπτα χτυπήματα στο Enduro. Αρχικά ματαιώθηκε ο εναρκτήριος αγώνας των Καλαβρύτων, ακολούθησε η Σπάρτη και πιο πρόσφατα ακυρώθηκε και ο αγώνας στο Συκούριο. Τρεις προσπάθειες να σηκωθεί επιτέλους η αυλαία του Π.Π. Enduro 2020 έπεσαν στο κενό καθώς τα περιοριστικά μέτρα προέβαλλαν εμπόδια που αποδείχθηκαν ανυπέρβλητα και έτσι, μοιραία, έρχεται τώρα η αναπόφευκτη σημερινή ανακοίνωση:

Το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ, λαμβάνοντας υπόψη του, τις αποφάσεις της Κυβέρνησης, αναφορικά με τα μέτρα προστασίας για την εξάπλωση της πανδημίας του covid 19, οι οποίες περιγράφονται στην νέα ΚΥΑ με ημερομηνία 2/11/2020 και σεβόμενοι την υγεία των αθλητών και των οικογενειών τους, αποφάσισε κατά την χτεσινή του συνεδρίαση, την ΑΚΥΡΩΣΗ των θεσμών: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro και Πανελλήνιο Κύπελλο Enduro για το 2020.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ


Πηγή: Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 16:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon