.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 12:12

Husqvarna Motul Michelin MX Team – Ακόμη μια πειστική εμφάνιση για τον Αλέξανδρο Γεωργαντά στην Ολυμπία

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου της ΜΧ2 βρέθηκε ο πρωταθλητής της κατηγορίας στον 5ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2020. [Δελτίο Τύπου]

Ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς για μια ακόμη φορά έδειξε πως είναι ένας από τους καλύτερους αναβάτες του ελληνικού motocross. Χωρίς να επηρεαστεί από όσα συνέβησαν στην κατηγορία του και απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα, ήταν από τους πρωταγωνιστές του διημέρου στην πίστα Πλατάνου στην Αρχαία Ολυμπία.

Πάνω στην Husqvarna FC250 ο αναβάτης της Husqvarna Motul Michelin MX Team στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Πανελλήνιου MX είχε εξαιρετικές εκκινήσεις και στα δύο σκέλη.

Ο Αλέξανδρος έδωσε σκληρές μάχες, δείχνοντας πως είναι διεκδικητής και του φετινού τίτλου. Η δεύτερη θέση συνολικά στον αγώνα του δίνει ώθηση για να προσπαθήσει για κάτι ακόμη καλύτερο στους δύο τελευταίους αγώνες του Πρωταθλήματος.

#21 Αλέξανδρος Γεωργαντάς – Husqvarna FC250
2ος ΜΧ2 (3ος Α΄ Σκέλος / 2ος Β΄ Σκέλος)

“Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοσή μου καθώς και στα δύο σκέλη οδήγησα για τη νίκη με μια τέλεια προετοιμασμένη Husqvarna FC250. Έκανα πολύ καλές εκκινήσεις, όμως η κούραση με κατέβαλε. Μαζεύουμε δυνάμεις και περιμένουμε την απόφαση της ομοσπονδίας για τον επόμενο αγώνα.”

#91 Άρης Τσαρνάς – Husqvarna FC450 Rockstar Edition

Μια άτυχη στιγμή στα ελεύθερα προκριματικά του Σαββάτου ήταν αρκετή για να τελειώσει πρόωρα το Σαββατοκύριακο για τον Άρη. Ο αναβάτης της Husqvarna Motul Michelin MX Team χτύπησε ξανά τον ώμο, ενώ θα χρειαστεί επέμβαση αποκατάστασης στον δεξιό αντίχειρα. Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη αγωνιστική επάνοδο.

Η Husqvarna Motul Michelin MX Team θα επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον έκτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την Μεγαλόπολη στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου αλλά όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν αλλαγές.

Φωτογραφίες: CP Productions

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 12:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon