Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 09:35

ΑΜΟΤΟΕ - Επανεκκίνηση αγώνων μοτοσυκλέτας

Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα αγώνων μοτοσυκλέτας ξεκινούν.

Η αρχή θα γίνει από τον Πλάτανο Αρχαίας Ολυμπίας, όπου το σωματείο ΑΟΛΜΟ, θα διοργανώσει τον 5o αγώνα για το Π.Π Motocross στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2020.

Η συνέχεια θα δοθεί στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, όπου το σωματείο ΛΕΝΟΕ, θα διοργανώσει τον 3ο αγώνα για το Π.Π Dragster, στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020. Το ίδιο Σαββατοκύριακο (12-13/9/2020) στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων θα διοργανωθεί από το σωματείο ΛΕΜΜ, ο 1ος και 2ος αγώνας για το Π.Π Ταχύτητας .

Αυτός ο αγώνας χαρακτηρίζεται ως διπλός.

Θα διεξαχθούν ελεύθερες δοκιμές της Πέμπτη 10/9/2020 και την Παρασκευή 11/9/2020, χρονομετρημένες δοκιμές την Παρασκευή 11/9/2020 και οι αγώνες το Σάββατο 12/9 και την Κυριακή 13/9/2020.

Θα τηρηθούν αυστηρά τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα τα οποία θα βρείτε στις ιστοσελίδες της ΑΜΟΤΟΕ και της ΓΓΑ, https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports.

Οι αθλητές οι οποίοι συμμετέχουν πρώτη φορά σε αγώνα για το 2020, θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Να θυμίσουμε ότι δεν επιτρέπονται θεατές.

Τα άτομα τα οποία επιτρέπεται να βρίσκονται εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι: Οι κριτές, τα στελέχη, οι χρονομέτρες του αγώνα, το ιατρικό προσωπικό, ο αθλητής ο οποίος θα συνοδεύεται ως εξής: για τους αγώνες Motocross & Dragster 2 μηχανικοί (όπως αναφέρεται στους σχετικούς κανονισμούς), για τους αγώνες Ταχύτητας 4 μηχανικοί (όπως επίσης αναφέρεται στον κανονισμό) και τέλος 1 φωτογράφος ανά μέσο και 2 cameraman σε περίπτωση βιντεοσκόπησης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι φωτογράφοι και cameraman οι οποίοι θα εισέλθουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις, επιβάλλεται να είναι διαπιστευμένοι από την ΑΜΟΤΟΕ. Σε αντίθετη περίπτωση δεν επιτρέπεται η είσοδος στην αθλητική εγκατάσταση. Αναφορικά με τις διαπιστεύσεις, παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η ΑΜΟΤΟΕ ελπίζει στη συνεργασία όλων για την ασφάλεια μας.

Σεβόμαστε τον εαυτό μας και τον συνάνθρωπό μας.

Μένουμε ασφαλείς!!!

Μένουμε υγιείς!!!

Πηγή: ΑΜΟΤΟΕ

 

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 09:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube