Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 15:18

Το HSBK 2020 στη γραμμή της εκκίνησης

Το HSBK 2020 μπήκε στην τελική του ευθεία! Προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες, που επέβαλλε η διακοπή όλων των αθλητικών διοργανώσεων στη χώρα μας λόγω του COVID-19, το ανανεωμένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου στην πίστα των Μεγάρων, χωρίς θεατές, βάση της απόφασης της Γ.Γ. Αθλητισμού.

Η φετινή δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονιά υποχρέωσε την ΑΜΟΤΟΕ και την IRONTEAM, με κοινή απόφαση, να συμπτύξουν το ανακοινωμένο πρόγραμμα του HSBK ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί μέσα στο 2020.

Έτσι, βάσει της υποχρέωσης όλων μας για το καλύτερο δυνατόν σύμφωνα με τις υπάρχουσες συνθήκες, αποφασίστηκε να διεξαχθούν συνολικά τέσσερις αγώνες σε δύο διπλές διοργανώσεις, που θα φιλοξενηθούν σε ισάριθμα Σαββατοκύριακα στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.

Κατά συνέπεια, το αναθεωρημένο πρόγραμμα του HSBK 2020 διαμορφώνεται ως εξής:

  • 1ος αγώνας 12 Σεπτεμβρίου Μέγαρα
  • 2ος αγώνας 13 Σεπτεμβρίου Μέγαρα
  • 3ος αγώνας 24 Οκτωβρίου Μέγαρα
  • 4ος αγώνας 25 Οκτωβρίου Μέγαρα

Καθένας από τους δύο αγώνες του διημέρου, ένας το Σάββατο και ένας την Κυριακή, θα έχει ανεξάρτητη βαθμολόγηση, ώστε το Πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί με 4 ξεχωριστούς αγώνες. Οι ελεύθερες και χρονομετρημένες δοκιμές θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή πριν το αντίστοιχο Σαββατοκύριακο και θα ισχύουν για τους δύο αγώνες του διήμερου.

Παράλληλα με τις αγωνιστικές συναντήσεις του HSBK, θα διεξαχθούν και 2 αγώνες του Πανελληνίου Κυπέλλου Supermoto 2020. Οι δοκιμές τους θα πραγματοποιούνται το Σάββατο και οι αγώνες την Κυριακή - καθένας στο αντίστοιχο διήμερο του HSBK.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την αναπόφευκτη πολύμηνη αγωνιστική απραξία, εξασφαλίστηκε επίσης στους αγωνιζόμενους η δυνατότητα να συμμετέχουν την Πέμπτη πριν από κάθε αγωνιστικό Σαββατοκύριακο σε Trackday, το οποίο θα είναι ελεύθερο για ιδιώτες και αγωνιζόμενους.

Με την ελπίδα η φετινή δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονιά να ολοκληρωθεί χωρίς άλλες εκπλήξεις, η ΑΜΟΤΟΕ και η IRONTEAM εύχονται στους αγωνιζόμενους και σε όλους τους συντελεστές του HSBK 2020 καλούς αγώνες!

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 15:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube