.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 16:26

Π.Π.ΜΧ 2020 – Πρωταγωνιστές σε ΜΧ1 και ΜΧ2 οι αναβάτες της Husqvarna Motul Michelin MX Team

Στη δεύτερη θέση της ΜΧ2 ο Αλέξης Γεωργαντάς και στην τρίτη της ΜΧ1 ο Άρης Τσαρνάς.

Οι δύο αναβάτες της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM βρέθηκαν σε φοβερή ημέρα και με την πολύτιμη βοήθεια όλης της ομάδας μπόρεσαν να ανεβάσουν τις μοτοσυκλέτες της HUSQVARNA στο podium των νικητών.

Παρότι δεν βρίσκεται ακόμη στο 100% των δυνατοτήτων του, ο εκπρόσωπος της ομάδας στην MX1 κατάφερε να πρωταγωνιστήσει δίνοντας σκληρές μάχες. Τα αποτελέσματα και η εξαιρετική HUSQVARNA FC 450 ROCK STAR EDITION τον κάνουν να νοιώθει πιο αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

#91 Άρης Τσαρνάς – HUSQVARNA FC450 ROCKSTAR EDITION
3ος ΜΧ 1 (3ος Α΄ Σκέλος / 3ος Β΄ Σκέλος)

“Στο A΄ σκέλος είχα μια πολύ καλή εκκίνηση και με σταθερή οδήγηση κατάφερα να παραμείνω στην τρίτη θέση αποφεύγοντας όσο μπορώ την καταπόνηση στον τραυματισμένου ώμου που με ταλαιπωρεί ακόμα. Στο Β΄ σκέλος από την έκτη θέση βρέθηκα στην τρίτη, όπου και τερμάτισα. Ελπίζω στους επόμενους αγώνες να ξεπεράσω τον τραυματισμό και να αξιοποιήσω στο έπακρο τις τεράστιες δυνατότητες της HUSQVARNA FC 450 ROCKSTAR EDITION, που με βοήθησε να κάνω έναν πολύ καλό αγώνα με ελάχιστα λάθη!”

Μια ανάσα από την κορυφή της κατηγορίας βρέθηκε ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς με το κορυφαίο HUSQVARNA FC 250 και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσει στους εναπομείναντες αγώνες να κατακτήσει ξανά τον τίτλο στην ΜΧ2

#21 Αλέξανδρος Γεωργαντάς – HUSQVARNA FC250
2ος ΜΧ 2 (4ος Α΄ Σκέλος / 1ος Β΄ Σκέλος)

“Τόσο εγώ όσο και η ομάδα νοιώθουμε πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας και τα αποτελέσματα του τέταρτου αγώνα του Πρωταθλήματος. Και τις δύο ημέρες οδήγησα σε υψηλό ρυθμό με την άριστα προετοιμασμένη HUSQVARNA FC250 που σε κάθε αγώνα με βοηθάει να επιτυγχάνω τους στόχους μου. Με την δεύτερη θέση στο σύνολο μπόρεσα να μειώσω την διαφορά μου από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Θα προετοιμαστώ κατάλληλα μέχρι τον Σεπτέμβριο και τον επόμενο αγώνα του Πρωταθλήματος για να είμαι έτοιμος να διεκδικήσω τη νίκη”.

Η HUSQVARNA MOTUL MICHELIN ΜΧ ΤΕΑΜ θα επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον πέμπτο γύρο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου στα Δουνέϊκα Ηλείας.

Φωτογραφίες: CP Productions

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon