Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 14:24

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ 2020 - 4ος αγώνας - Δελτίο Τύπου Yamaha

Η ομάδα της Yamaha έκανε ακόμα μια φορά πολύ αισθητή την παρουσία της σε όλες τις κατηγορίες και απέδειξε ότι παραμένει ενεργή και αποτελεσματική ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Τον απόλυτο χρόνο της ΜΧ1 πετυχαίνει ο πρωταθλητής Γιάννης Τουρατζίδης (100), επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά το υψηλό του επίπεδο. Μικρά λάθη που πάντα επιτρέπονται, ακόμα και σε πρωταθλητές του στέρησαν την 1η θέση στο 1ο σκέλος, ενώ παίρνει τον τίτλο του αγώνα από την ξεκάθαρη νίκη στο 2ο σκέλος.

Στην ξεχωριστή κατηγορία ΜΧ300, η 1η θέση του Δημήτρη Μπαξεβάνη (131) είναι γεγονός πλέον σε κάθε αγώνα. εκτός από το κύπελλο του 1ου, φεύγει και με το μετάλλιο της 5ης θέσης της ΜΧ1.

Στην ίδια κατηγορία αγωνίζεται και ο κατά τα άλλα εντουράς αναβάτης Φοίβος Κολλιοπάνος (335), ο οποίος ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου.

Μια δύσκολη μέρα για τις κατηγορίες ΜΧ2/ΜΧ2Τ για τους αναβάτες μας, με πτώσεις που τους στέρησαν τα καλύτερα, αλλά δεν τους στέρησαν μια καλή βαθμολογία στην τελική κατάταξη.

Στην ΜΧ2 , ο Ανδρέας Ανδρέου (101) καταγράφει το ταχύτερο πέρασμα του διημέρου στην κατηγορία, μας εντυπωσιάζει με τη δύναμη ψυχής που καταθέτει μέσα στο τερέν, αφού μετά από πτώσεις καταφέρνει να τερματίσει 3ος και στα δύο σκέλη του αγώνα.

Αποφασιστικός ακολουθεί και ο Αντώνης Σάγμαλης (192) στην ΜΧ2Τ, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη πετυχαίνοντας τον ταχύτερο χρόνο και στα δύο σκέλη και παρά τις αρκετές πτώσεις που αντιμετωπίζει, ανεβαίνει στο 2ο σκαλί του βάθρου παίρνοντας ταυτόχρονα και το μετάλλιο της 5ης θέσης στην ΜΧ2.

Η κατηγορία OPEN ήταν μια καθαρά ΥΑΜΑΗΑ υπόθεση, αφού το βάθρο βάφτηκε μπλε και μόνο η Yamaha κατάφερε να βρεθεί εκεί. Ο Βασίλης Πακαταρίδης (72) με 2 δεύτερες θέσεις ανεβαίνει στο 2ο σκαλί του βάθρου κρατώντας σταθερά την 1η θέση στη συνολική βαθμολογία.

Στις μικρότερες κατηγορίες, ΜΧ85 και ΜΧ65, οι μικροί μας αναβάτες αποδείχθηκαν «μεγάλοι» αθλητές και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στην ΜΧ85 ο Δημήτρης Γανωτής (141) κερδίζει στην κατηγορία του και την 1η θέση του αγώνα μετά από εναλλαγή θέσεων (2-1) στα δύο σκέλη. Ο συναθλητής και φίλος του Ιάκωβος Παπαδόπουλος (313) φεύγει με το μετάλλιο του 4ου στην κατηγορία!

Ο νεαρότερος των αναβατών μας Χρήστος Ταμβάκος στην ΜΧ65, μας έβγαλε ασπροπρόσωπους κερδίζοντας την 2η θέση στον αγώνα μετά από 2 επίσης δεύτερες θέσεις στα δύο σκέλη.

Πολλά Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη την ομάδα για τις επιδόσεις αλλά και τη μεταξύ μας συνεργασία!

Μετά από ένα διάλειμμα για καλοκαιρινές διακοπές, τα Δουνέικα Ηλείας μας περιμένουν για τον επόμενο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου 2020.

Ευχόμαστε καλή ξεκούραση και καλές διακοπές σε όλους!

 

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 14:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube