Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 15:01

PowerHouse Engineering - Δυο βάθρα ακόμη, στον 2ο αγώνα Dragster 2020, στις Σέρρες

Στον δεύτερο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster 2020 που έγινε στις Σέρρες, η ομάδα του PowerHouse Engineering πήρε δύο ακόμη βάθρα, τόσο στην True Street 9.0 όσο και στην Super Street.

Ο Γιάννης Πασχάλης ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην True Street 9.0, μπαίνοντας στο club των 8 δευτερολέπτων, ενώ συνεχίζει να προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος.

Στην κατηγορία Super Street ο Σταμάτης Μαυρομμάτης ανέβηκε επίσης στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, βελτιώνοντας την σταθερότητα στα περάσματα της μοτοσυκλέτας με αρκετά περάσματα στο 5.0!

Η ομάδα του PowerHouse Engineering θα ήθελε να δώσει συγχαρητήρια στην διοργάνωση για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα καθώς και για την απίστευτη πρόσφυση που είχε η πίστα.

Καλή καλοκαιρινή προετοιμασία σε όλους. Ραντεβού το Σεπτέμβριο για το δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 15:06

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT