.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 10:46

SHOEI, IXS & SIDI υποστηρίζουν τον Γιάννη Περιστερά στους Αγώνες του 2020

O Γιάννης Περιστεράς εδώ και 11 χρόνια -από το ξεκίνημα της επαφής του με μοτοσυκλέτα- οδηγεί φορώντας κράνη της κορυφαίας Ιαπωνικής εταιρίας Shoei, ενώ και οι φόρμες IXS καθώς και οι μπότες Sidi τον ακολουθούν στην αγωνιστική του καριέρα. Φέτος πέρα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και την κατηγορία Supersport300, θα αγωνιστεί και στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο “Yamaha R3 bLU cRU FIM European Cup”, το οποίο γίνεται μαζί με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSBK.

Η Τzortzopoulos Moto Fashion & Accessories που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας τα κράνη Shoei, τις φόρμες IXS και τις μπότες Sidi είναι υποστηρικτής της προσπάθειας του Έλληνα οδηγού.

Έτσι ο Γιάννης Περιστεράς με μεγάλη χαρά παρέλαβε από τον κ. Γιάννη Τζωρτζόπουλο το νέο του SHOEI X-Spirit III, τη φόρμα IXS και τις νέες του μπότες SIDI.

Ο Γιάννης Περιστεράς που στις 21 Μαΐου θα γίνει 15 χρόνων είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα το νέο μου Shoei και ανυπομονώ να το δοκιμάσω στην πίστα. Το κράνος είναι το πιο προσωπικό αντικείμενο κάθε οδηγού και έχω μια μεγάλη συλλογή από Shoei, αφού με αυτά τα κράνη τρέχω από τον πρώτο μου αγώνα στο Σούπερκρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας το 2010. Ευχαριστώ τον κ. Τζωρτζόπουλο και για την φόρμα IXS και τις πολύ ωραίες μπότες Sidi”.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 10:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon