.
Κατηγορία Άλλοι
Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 14:05

TMGRacing Team – Ηχηρή παρουσία στον 2ο αγώνα του Π.Π.ΜΧ 2020

[Δελτίο Τύπου TMGRacing Team]

Ο δεύτερος αγώνας του Π.Π. Motocross στην πίστα των Τρικάλων βρήκε την νέα μας ομάδα σε πολύ καλές θέσεις σε ΜΧ1 και ΜΧ2

Νίκος Λυρίου 161 - ΜΧ1 - TM 300 MX Fi
Α' Σκέλος 5ος - Β' Σκέλος 3ος

Με τερματισμούς 5-3 στα Τρίκαλα, ισοβάθμησα στην 4η θέση overall (3η βαθμολογούμενη λόγω ξένων συμμετοχών). Προφανώς δεν είχα την απόδοση που ήθελα όλο το ΣΚ καθώς δεν μπορούσα να "βρεθώ" μέσα στη πίστα, αλλά με κάποιες αλλαγές που κάναμε στην μοτοσυκλέτα μετά το Α' σκέλος, κλείσαμε το ΣΚ με ένα δυνατό Β' σκέλος.

Το σημαντικό είναι ότι φεύγουμε υγιείς με πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Κωνσταντίνος Μπετείνης 120 - ΜΧ2 - TM 250 MX Fi
Α' Σκέλος 10ος - Β' Σκέλος 7ος

Με την 8η θέση στη γενική κατάταξη ολοκληρώσαμε τον δεύτερο αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος στα Τρίκαλα. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα σε σχέση με την ελάχιστη προετοιμασία που έχω κάνει, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Οι προσδοκίες μου σίγουρα είναι υψηλότερες, διότι ακόμη εξοικειώνομαι με τη νέα μου μοτοσυκλέτα. Η προπόνηση και η βελτίωση συνεχίζεται.

Να σημειώσουμε ότι ο αθλητής μας Μιχάλης Παναγιωτόπουλος (ΜΧ300, ΤΜ 300 2Τ) δεν συμμετείχε λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στον καρπό του από μια πτώση στον πρώτο αγώνα στις Σέρρες. Να του ευχηθούμε περαστικά και ευελπιστούμε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν.

Ραντεβού στη Νέα Γωνιά στις 28-29 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 14:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon