Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 18:26

Π.Π.MX 2020 – Τραυματισμός αναβάτη στον πρώτο αγώνα

Μια άτυχη στιγμή αφήνει πικρή επίγευση στο γιορτινό πνεύμα της έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Το δυστυχές συμβάν συνέβη στις κατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου για την ΜΧ1, όπου λίγα λεπτά μετά την έναρξή τους ο 22χρονος αναβάτης Θ.Α. είχε μια άσχημη πτώση στην πρώτη στροφή της πίστας.

Αν και είχε τις αισθήσεις του, όπως αναφέρουν όσοι έσπευσαν προς βοήθειά του, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών και από εκεί μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και νοσηλεύεται.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε κάτι περισσότερο για την κατάσταση της υγείας του, του ευχόμαστε ωστόσο να είναι όλα περαστικά, να έχει ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει στη δράση του πρωταθλήματος.

Δείτε στη συνέχεια το σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού Επιλογές.

 

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 18:31

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube