Κατηγορία Άλλοι
Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 16:43

Πίστα Motocross "ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ" στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Με τη διεξαγωγή του 1ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στη πίστα Motocross του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, η διοίκησή του -αφουγκραζόμενη το κοινό αίσθημα των ανθρώπων του χώρου- αποφάσισε την τιμητική ονοματοδοσία της.

Έτσι η πίστα motocross του Αυτοκινητοδρομίου θα λάβει το όνομα του πρωτοπόρου Σερραίου του αθλήματος και των αγώνων αυτοκινήτων Δημητρίου Ξανθόπουλου, του θρυλικού "Μπούλη", όπως τον γνώριζαν όλοι στην τοπική κοινωνία και στο χώρο του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, κι ενώ το πρωτάθλημα motocross θα βρίσκεται σε εξέλιξη, θα πραγματοποιηθεί σεμνή τελετή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αποκαλυφθεί και η σχετική πινακίδα, ως ελάχιστη αναγνώριση για την συνεισφορά του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 16:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube