Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 10:28

Π.Π. MX 2020 – Ο Παναγιώτης Κουζής με Suzuki!

Ανακοινώθηκε επίσημα η μετακίνηση του πολυπρωταθλητή Ελλάδας στην ομάδα BigBallsMX Suzuki

Ο κάτοχος 16 τίτλων στο Πανελλήνιο Motocross ανήκει πλέον στο δυναμικό της Σουηδικής ομάδας BigΒallsΜΧ Suzuki για τη σεζόν του 2020. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Κουζής θα τρέξει με το Suzuki RM-Z450 σε όλο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ, σε επιλεγμένους αγώνες του Σουηδικού Πρωταθλήματος, καθώς και σε μερικούς αγώνες του Παγκοσμίου MXGP.

“Μετά από 8 υπέροχα χρόνια με τη Honda Σαρακάκης, αποφάσισα να κάνω ένα τολμηρό βήμα και να δουλέψω με έναν άνθρωπο με τον οποίο σχεδίαζα να συνεργαστώ εδώ και χρόνια,” δήλωσε ο Κουζής. “Είμαι ενθουσιασμένος ανακοινώνοντας πως θα αγωνιστώ με τη BigBallsMX Suzuki. Με την εμπειρία των προηγούμενων αγώνων στο εξωτερικό που αγωνίστηκα μαζί τους ξέρω καλά την ποιότητα της Suzuki και των μοτοσυκλετών τους. Αδημονώ για μια πολύ καλή χρονιά με πολύ γέλιο και υγιή ανταγωνισμό με τους άλλους αναβάτες”

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Jannis Dimtsa, είπε: “Έχω την τιμή να γνωρίζω τον ‘Κουζέν’ εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, είμαι πανευτυχής και ενθουσιασμένος που τον έχουμε κοντά μας για το 2020 και δε βλέπω την ώρα για ωραίους αγώνες.”

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 10:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT